HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Αποστολόπουλος: «Με θλίβει που ο Κασσελάκης δεν ήρθε να ράψει σε έμενα τα κοστούμια του»

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην πρεμιέρα για την παράσταση «Da», που κάνει επιτυχία για δεύτερο χρόνο στο θέατρο «Ιλίσια».

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε για την παράσταση «Da», για την σχέση του με το θέατρο και για την συμμετοχή του στην νέα σειρά του MEGA, «Famagusta».

«Το θέατρο για έμενα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου», είπε αρχικά.

«Μου αρέσει που υπάρχει προορισμός στα σίριαλ τη φετινή σεζόν. Με χαροποιεί η μείωση των ριάλιτι στην τηλεόραση. Με βρίσκει σύμφωνο αν μπορεί κάποιος ηθοποιός να γίνει και παρουσιαστής. Για χάρη της δουλειάς μου, μου λείψανε στιγμές με τα παιδιά μου και την οικογένεια μου. Θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Η Βασιλική Τρουφάκου είπε για το “Famagusta”: «Η νέα σειρά του MEGA, «Famagusta» είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση η μία εκπομπή αντιγράφει την άλλη».

Ο Νίκος Αποστολόπουλος σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Δεν με ενδιαφέρει να συμμετέχω στο «Fame Story». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε οποία εκπομπή και αν πάει, την ξεχνάνε. Η Σοφία Χατζηπαντελή πίστευα ότι θα ήταν πιο ευρηματική. Είναι ανάμεσα από τους δυο ξενέρωτους και με απογοήτευσε. Με θλίβει που ο Κασσελάκης δεν ήρθε να ράψει σε έμενα τα κοστούμια του», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είμαι «ψωνάρα» στην δουλειά μου. Δεν ένιωσα όμως ποτέ έπαρση. Έγινα ηθοποιός, για να αντιμετωπίσω τη ζωή», δήλωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η αντίδραση του Σταμάτη Φασουλή στην ερώτηση των δημοσιογράφων για τον γάμο Βανδή – Μπισμπίκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα: Που βρέθηκε το αμάξι που της είχαν κλέψει;

HerNewskl

Βάσω Λασκαράκη: “Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει”

HerNewskl

Emilia Vodos: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την παίκτρια του My Style Rocks

HerNews ka