HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Όλγα Τρέμη για το διαζύγιό της: «Δεν θεώρησα ότι είναι ένα ζήτημα που έπρεπε να απασχολήσει και να συγκλονίσει το Πανελλήνιο»

Η Όλγα Τρέμη σε μια σπάνια συνέντευξή της στο «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της με τον Νίκο Νικητέα, για την σύγκριση με την Έλλη Στάη αλλά και για την επαγγελματική της πορεία.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικούς μήνες, έγινε γνωστό πως η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Νικητέας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, ενώ μάλιστα οι πληροφορίες ήθελαν το πρώην ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και τρία χρόνια.

«Μας μπερδεύουν πάρα πολλές φορές με την Έλλη Στάη. Υπήρξαν προτάσεις να κάνω δελτίο ειδήσεων, αλλά είμαι ευχαριστημένη με αυτό που κάνω σήμερα. Με κρατάει στις δημοσιογραφικές επάλξεις και μου δίνει και τη δυνατότητα να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Κουβέντιασα με τον εαυτό μου, η Όλγα και εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το δικαιούμαι μετά από 45 χρόνια στην πρίζα. Φυσικά και είδα την Έλλη Στάη στο Open. Έχει μακρά διαδρομή στη δημοσιογραφία. Δεν έχω απαραίτητα βίους παράλληλους μαζί της, είμαστε μικρό χωριό στη δημοσιογραφία», δήλωσε η Όλγα Τρέμη.

Αναφορικά με το τρίτο της διαζύγιο, η Όλγα Τρέμη δήλωσε για πρώτη φορά δημόσια: «Περσινά, ξινά σταφύλια. Ο χωρισμός συνέβη πριν τρία χρόνια και το διαζύγιο πριν περίπου δύο χρόνια. Δεν θεώρησα ότι είναι ένα ζήτημα που έπρεπε να απασχολήσει και να συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ήταν μια προσωπική εξέλιξη στη ζωή μου. Δεν έκρυψα το διαζύγιο μου, όλος ο κόσμος το ήξερε. Κάποιοι το ανακάλυψαν με μεγάλη καθυστέρηση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Τσαγκρινού- Κόνι Μεταξά στα MAD VMA 2022: Το νεο hit του καλοκαιριού έχει πάρτι στο νησί

HerNewskl

Τάσος Ξιαρχό: “Ανέβηκα και πήρα την Τάμτα από την σκηνή γιατί είδα ξαφνικά κάποιον να πάει να βγάλει όπλο”

HerNewskl

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Κανένα ταλέντο δεν είναι άλλοθι για κακοποιητική συμπεριφορά»

Her News