HerNews.gr
DECORNEWS

7 πράγματα που κάνουν οι μινιμαλιστές για να διακοσμήσουν τα σπίτια τους για το φθινόπωρο & να το κρατούν ανανεωμένο

Ο μινιμαλισμός είναι ένα στυλ εσωτερικού σχεδιασμού που φημίζεται για το ότι αγκαλιάζει ουδέτερα χρώματα, χρησιμοποιεί φυσικό φωτισμό και, κυρίως, αραιή διακόσμηση. Αλλά αυτή την εποχή του χρόνου, το να δώσετε στο σπίτι σας μια φθινοπωρινή αίσθηση μέσα από τη διακόσμηση είναι σημαντικό για να ενισχύσετε τον άνετο παράγοντα καθώς πλησιάζουν οι νύχτες.

Για τους λάτρεις αυτού του συγκεκριμένου στυλ εσωτερικού σχεδιασμού, η φθινοπωρινή διακόσμηση είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση (η πλαστική και υπερβολικά πολύχρωμη διακόσμηση του Halloween είναι σίγουρα απαγορευμένη). Υπάρχει, όμως, ένας τρόπος να υποδείξετε την εποχή με έναν καλόγουστο τρόπο που μπορεί να φέρει άνεση στο σπίτι.Ένα σαλόνι με ζεστά χρώματα

1. Δώστε ζεστασιά στον χώρο σας με γήινα χρώματα

Ένα τυπικό μινιμαλιστικό σπίτι αποφεύγει τα ζωντανά χρώματα υπέρ των ουδέτερων χρωμάτων . Αλλά καθώς φτάνει το φθινόπωρο, οι μινιμαλιστές θα πρέπει να προσέξουν να φέρουν λίγο περισσότερο χρώμα και ζεστασιά. Η προσκόλληση στη λευκή και την ουδέτερη παλέτα μπορεί να κάνει τα δωμάτια να αισθάνονται κρύα και έντονα, οπότε ήρθε η ώρα να στρώσετε το χρώμα σας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πηγαίνετε για αυτά τα ζωντανά χρώματα. Αντίθετα, κοιτάξτε τη φύση και μιμηθείτε το φάσμα των χρωμάτων που θα βρείτε στην αυλή σας.Μια απλή διάταξη αποξηραμένων λουλουδιών και φυλλώματος

2. Φέρτε τη φύση με αποξηραμένα λουλούδια

Τα αποξηραμένα λουλούδια είναι απαραίτητα το φθινόπωρο και είναι ιδανικά για μινιμαλιστές που θέλουν να προσθέσουν διακριτικά λίγη περισσότερη διακόσμηση στο σπίτι. Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι εποχές για φρέσκα μπουκέτα με λαμπερά λουλούδια, αλλά καθώς πλησιάζουμε στους πιο κρύους μήνες, τα αποξηραμένα λουλούδια είναι μια εξαιρετική επιλογή. 

Απλώς πάρτε το φρέσκο ​​μπουκέτο σας και χωρίστε τα λουλούδια σε μικρότερα μέρη. Δέστε λίγο κορδόνι γύρω από το στέλεχος και κρεμάστε τα ανάποδα σε σκοτεινό χώρο για περίπου μια εβδομάδα ή μέχρι να μην υπάρχει υγρασία στο λουλούδι.  

Ένα κάλυμμα σαλονιού με οθόνη λευκής κολοκύθας3. Υποδεχθείτε διακριτικά το Halloween με λευκές κολοκύθες

Όταν στολίζετε για το φθινόπωρο, είναι δύσκολο να αγνοήσετε το Halloween. Ο μινιμαλισμός και το Halloween δεν πάνε ιδιαίτερα χέρι-χέρι, αλλά υπάρχει τρόπος να το κάνετε κομψά και με κομψό και διακριτικό τρόπο. Σκεφτείτε τα φυσικά υλικά σε αντίθεση με το πλαστικό και μείνετε “καθαροί” από φωτεινά χρώματα και οτιδήποτε ιδιαίτερα loud ή παιδικό.  Καθιστικό με κυρτό καναπέ

4. Ανεβάστε τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

 Η προστιθέμενη υφή μπορεί να είναι το μυστικό συστατικό για να βοηθήσει το σπίτι σας να αισθάνεται εξαιρετικά άνετο καθώς οι πιο κρύοι μήνες μας παραπέμπουν σε εσωτερικούς χώρους. Για το φθινόπωρο, χρησιμοποιούμε συμπαγείς γήινους τόνους και άφθονη υφή για να κάνουμε τον χώρο ζεστό και cozy. Δώστε πρόσθετη υφή στον καναπέ σας με ένα ριχτάρι από μοχέρ, προσθέστε απαλότητα κάτω από τα πόδια με ένα χαλί με ψηλό πέλος και προσθέστε πολλά μαξιλάρια.

Ένα σαλόνι με ανάμεικτα υλικά5. Ανακατέψτε διάφορα υλικά

Ο μινιμαλισμός βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ανάμεικτα σκληρά υλικά για να φέρει τα στρώματα σε ένα σχήμα που συνήθως στερείται χρώματος. Τα φυσικά υλικά όπως η πέτρα και το μάρμαρο είναι τέλεια σε έναν μινιμαλιστικό χώρο, αλλά μπορεί να αισθάνονται κρύα και σκληρά καθώς αλλάζουν οι εποχές. Βάλτε άλλα υλικά στο μείγμα όπως το ξύλο με τη φυσική του ζεστασιά. Ο ορείχαλκος μπορεί επίσης να λειτουργήσει τέλεια με την αστραφτερή, χρυσή λάμψη του που προσθέτει τη ζεστασιά και με μια ανακλαστική ποιότητα που αναπηδά το φως σε όλο το δωμάτιο. 

Το δέρμα είναι ένα υλικό που προσθέτει στιγμιαία ζεστασιά και αφή. Εισάγετε δερμάτινα σκαμπό για επιπλέον καθίσματα κατά τους ψυχρότερους μήνες.

Επίσης σκεφτείτε να φέρετε τη ζεστασιά του φθινοπώρου σε εσωτερικούς χώρους με μια επιλεγμένη επιλογή μινιμαλιστικών διακοσμητικών στοιχείων, όπως οργανικά κεραμικά.Ένα διακοσμητικό μπολ με φθινοπωρινά φρούτα

6. Δημιουργήστε ένα μπολ με διάφορα εποχιακά φρούτα και λαχανικά

Το φθινόπωρο έχει ισχυρούς συσχετισμούς με το τέλος του καλοκαιριού και το κλείσιμο της περιόδου συγκομιδής. Γιορτάστε τους καρπούς του φθινοπώρου χρησιμοποιώντας αυτό το φρέσκο ​​προϊόν ως κεντρικό διακοσμητικό τραπεζαρίας.Μια ωραία προσθήκη είναι ένα μπολ γεμάτο με ρόδια και λαχανικά, που προσθέτει μια απολαυστική φθινοπωρινή πινελιά στην κουζίνα. 

Οι κολοκύθες, τα κράνμπερι, τα μήλα και τα σύκα είναι μερικά μόνο από τα φρούτα και τα λαχανικά που ωριμάζουν τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, και αποτελούν ένα υπέροχο αλλά απλό κεντρικό διακοσμητικό σε μια μινιμαλιστική τραπεζαρία.Κηροπήγιο

7. Ξανά σκεφτείτε την επιλογή φωτισμού σας

Ο σωστός φωτισμός του σπιτιού σας είναι τόσο σημαντικός για το φθινόπωρο. Καθώς χάνουμε τις ζωτικές ώρες της ημέρας, βασιζόμαστε τόσο πολύ στο σύστημα φωτισμού του σπιτιού μας για να φέρουμε ζεστασιά. Τα φωτιστικά που επιλέγετε μπορούν να λειτουργήσουν ως διακοσμητικά στοιχεία, καθώς και να παρέχουν φως, να συνδυάζουν τη μορφή και τη λειτουργία. Θα πρέπει να προστεθούν μίνι επιτραπέζια φωτιστικά για να προσθέσουν φως σε σκοτεινές γωνίες και το φως των κεριών είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που οι μινιμαλιστές λατρεύουν να φέρνουν σε ένα σχέδιο. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 χρώματα που συνδυάζονται αρμονικά με το γκρι

Her News

Φωτίζοντας το χειμώνα: Τα καλύτερα φυτά και λουλούδια για τον εσωτερικό χώρο

HerNews ka

Πώς πρέπει να διαμορφώσετε ένα ντουλάπι;- 5 βήματα που κάνουν οι επαγγελματίες για το τέλειο στήσιμο

HerNews ka