HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δανάη Μπάρκα: «Αν έπαιρνα 1 ευρώ κάθε φορά που μου έλεγαν “έχεις ωραίο πρόσωπο αλλά είσαι τσουπωτούλα” θα ήμουν δισεκατομμυριούχος»

Δανάη Μπάρκα-hernews

Η Δανάη Μπάρκα η οποία βγήκε και σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής της στο Mega μέσω σύνδεσης Skype καθώς είναι θετική στον κορονοϊό, αποκάλυψε κάποια σχόλια που είχε δεχθεί στο παρελθόν αναφορικά με τα κιλά της.

Αφορμή για αυτή την αποκάλυψη στάθηκε η ατάκα «είσαι αρκετά χοντρή, αλλά έχεις ωραίο πρόσωπο» που είχε πει το 1962 ο Ρίτσαρντ Μπάρτον στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

«Αν έπαιρνα ένα ευρώ κάθε φορά που άκουγα αυτή τη φράση, θα ήμουν τώρα δισεκατομμυριούχος», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα, με τη Δέσποινα Καμπούρη να της λέει: «Δανάη, αλήθεια το λες τώρα αυτό;».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Δεν μου το είπαν έτσι ακριβώς, αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι μου έχουν σχολιάσει στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο, ότι “τι πρόσωπο είναι αυτό, τι μάτια είναι αυτά ωραία, αλλά είσαι λίγο τσουπωτούλα, αλλά ωραίο πρόσωπο”».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μπορεί να έχω κάνει λάθη, αλλά δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος»

HerNews ka

«Maestro»: Το πολυαναμενόμενο φινάλε του Α’ κύκλου θα μας καθηλώσει

Her News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχουν πει ότι δε με παίρνουν σε δουλειά γιατί έχω παιδιά και δεν θα είμαι χρονικά διαθέσιμη»

Her News