HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Η «Βασίλισσα του Halloween» μας δείχνει πως διακόσμησε το σπίτι της

Η Kardashian αποκάλυψε ότι άρχισε να στολίζει για το Halloween ένα μήνα νωρίτερα, αφού ο σύζυγός της Travis Barker θα έλειπε σε περιοδεία τις πρώτες δύο εβδομάδες του Οκτωβρίου.

Η σταρ των Kardashians – και αυτοαποκαλούμενη “Βασίλισσα του Halloween” – πρόσφερε μια άλλη ματιά στις προετοιμασίες της για την μεγάλη γιορτή- που περιελάμβανε πολλές κολοκύθες.

Η Kourtney Kardashian μοιράζεται μια κλεφτή ματιά στη διακόσμηση του Halloween μέσα στο σπίτι της

Σε μια νέα ανάρτηση στα Instagram Story της, η Kardashian μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία – την οποία δημοσίευσε αρχικά τον περασμένο μήνα – η οποία έδειχνε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη κολοκύθας που επενδύουν έναν μακρύ διάδρομο στο σπίτι της.

Φάνηκε να υπάρχουν τουλάχιστον δύο δωδεκάδες κολοκύθες που διακοσμούσαν τον χώρο.

Τον περασμένο μήνα, η σταρ του ριάλιτι αποκάλυψε ότι άρχισε να στολίζει νωρίς για το Halloween επειδή ο σύζυγός της Travis Barker «θα ήταν σε περιοδεία τις πρώτες 2 εβδομάδες του Οκτωβρίου… έτσι έπρεπε να του κάνω έκπληξη και να βεβαιωθώ ότι έχουμε όλα τα Halloween vibes τώρα».

Η έγκυος Kourtney Kardashian δημοσίευσε στολίδια για τις αρχές του Halloween για να «έκπληξη» τον σύζυγό της Travis Barker

Μοιράστηκε επίσης στιγμιότυπα από μερικές λευκές κολοκύθες παραταγμένες σε εξωτερικούς χώρους στις σκάλες που οδηγούν στο σπίτι τους και άλλα τρομακτικά διακοσμητικά, όπως μια ανατριχιαστική τοιχογραφία με μια ματωμένη κολοκύθα και έναν μαύρο σκελετό.

Η Kourtney δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο , με μουσική εμπνευσμένη από το Halloween, από την τρομακτική τραπεζαρία της – που φαινόταν ότι είχε “καταληφθεί” από μια οικογένεια σκελετών.

Οι σκελετοί, ένας από τους οποίους φορούσε ένα λευκό πέπλο, κάθονταν στο τραπέζι της τραπεζαρίας, το οποίο ήταν ντυμένο με ένα μαύρο τραπεζομάντιλο και καλυμμένο με ψεύτικους ιστούς αράχνης. Μια συλλογή από λευκά και μαύρα κρανία και σκελετικά χέρια διακοσμούσαν το κέντρο του τραπεζιού, μαζί με πολλά  κοράκια και λιωμένα κεριά. 

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Kardashian έδειξε μια σκιά της σιλουέτας της με μια κάπα καθώς στεκόταν στην κορυφή των ίδιων εξωτερικών σκαλιών με επένδυση κολοκύθας.Η έγκυος Kourtney Kardashian δημοσίευσε στολίδια για τις αρχές του Halloween για να «έκπληξη» τον σύζυγό της Travis Barker

Η ιδρυτής του Poosh είναι γνωστή για τα θεαματικά αποκριάτικα πάρτι της στο σπίτι, τα οποία είναι συχνά διακοσμημένα με μοναδικές διακοσμήσεις κάθε  σεζόν, καθώς και τα υπερβολικά κοστούμια της. Το 2020, φόρεσε μια στολή μάγισσας της Disney, ενώ η κόρη της, Penelope ντύθηκε νύφη του Φρανκενστάιν.

Εν μέσω της διακόσμησης του Halloween, η Kardashian και ο Barker περιμένουν μια ξεχωριστή άφιξη.

Kourtney Kardashian Dresses as Chucky's Bride for Halloween
Η Kardashian αποκάλυψε τον Ιούνιο ότι περιμένει μωρό με το μέλος του συγκροτήματος Blink-182. Τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο έμβρυο λόγω επιπλοκών της εγκυμοσύνης και μοιράστηκε ότι το αγοράκι της ήταν «ασφαλές» μετά τη διαδικασία.

Νεότερα Άρθρα

Ετεοκλής Παύλου: Αντικατέστησε το πρόσθετο μέλος του ποδιού του & έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα

HerNews ka

Δημοσθένης Πέππας: Η στιγμή που ο σύζυγος της Μαρίνας Ασλάνογλου σώζει τα άλογά τους από τη φωτιά (βίντεο)

Her News

Γιώργος Παπαδόπουλος: Κάνει επική φάρσα στην σύζυγό του Γαλάτεια – Σε κατάσταση ΣΟΚ η ίδια!

Her News b