HerNews.gr
Ελλάδα

Ζεφύρι: Νεκρό 8χρονο παιδί μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς

Ένα οκτάχρονο αγοράκι είναι το θύμα βεντέτας ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά. Το παιδί τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα ενώ έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού του στο Ζεφύρι.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του, ένας εκ των δραστών φέρεται να είναι ο νονός του ανήλικου με την οικογένεια του οποίου υπήρχαν διαφορές.

«Τους είδα όλους. Δύο ήταν. Πέρασαν από εδώ μια φορά και εγώ κατάλαβα. Πήρα τα μωρά, τα έβαλα μέσα. Και μετά πάλι βγήκα έξω και ήρθε το μωρό κοντά μου. Και μετά κατέβηκαν αυτοί κάτω, έριξαν πάνω μας κατευθείαν. Καραμπίνα και πιστόλι είχαν. Πολλοί πυροβολισμοί, χαμός», περιέγραψε η μητέρα του 8χρονου.

Ήταν λίγο μετά τις 19.00 χθες το απόγευμα, όταν δύο άτομα με δύο οχήματα σταμάτησαν έξω από το σπίτι της οικογένειας του άτυχου αγοριού και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.

Από τον καταιγισμό των πυροβολισμών το μικρό αγόρι που έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στην αυλή του σπιτιού δέχθηκε θανάσιμα πυρά. Οι γονείς του βγήκαν έξω έντρομοι και το βρήκαν αιμόφυρτο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θάνος Πλεύρης – Υπ. Υγείας: «Οι περιορισμοί θα αρθούν από τα μέσα έως τα τέλη Μαρτίου, αν και δεν τελειώνει η πανδημία»

Her News b

Η έκθεση «Ερμής» 2023 επιστρέφει δυναμικά

Her News

Πατέρας Mad Clip: Του έλεγα ‘αγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη

Her News