HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Άκρως εντυπωσιακή η πρώτη συναυλία της περιοδείας της – «Δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα»

Η Madonna ξεκίνησε την περιοδεία της «Celebration Tour» στο Λονδίνο το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, μετά από την αναγκαστική αναβολή λόγω της περιπέτειας που πέρασε με την υγεία της το τελευταίο διάστημα

Αλλά οι πιο ιδιαίτερες στιγμές αποκάλυψαν την ανθρωπιά πίσω από την Madonna που μερικές φορές έχει επισκιαστεί εδώ και 40 χρόνια που ζει όχι μόνο ως βασίλισσα της ποπ αλλά ως ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον πλανήτη.

Ήταν όταν τραγούδησε a capella το “Little Star” – από το κλασικό της “Ray of Light” του 1997 – αντί για το “Happy Birthday” για τη μεγαλύτερη κόρη της Lourdes, η οποία έκλεισε τα 27 την ίδια ημέρα που η μητέρα της ξεκίνησε την περιοδεία της για την 40η επέτειο.

@madonnaculture THE QUEEN IS BACK • CELEBRATION TOUR • OPENING NIGHT 👑 #madonna #madonnaculturetiktok #celebrationtour ♬ Vogue by Madonna – MadonnaCulture | TikTok 👑

Και μετά μίλησε για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς με τρόπο που σε έκανε να νιώθεις σαν να ήταν όπως όλες οι μητέρες εκεί έξω, φοβισμένη για τα παιδιά τους.

«Μου ραγίζει η καρδιά να βλέπω παιδιά να υποφέρουν, έφηβους να υποφέρουν, ηλικιωμένους να υποφέρουν. Όλα αυτά είναι αποκαρδιωτικά», είπε η Madonna. «Αλλά παρόλο που οι καρδιές μας είναι ραγισμένες, τα πνεύματά μας δεν μπορούν να ραγιστούν… Μπορούμε να ενωθούμε με έναν σκοτεινό και κακό τρόπο, ή μπορούμε να ενωθούμε από ένα μέρος φωτός και αγάπης. Και αν το έχουμε όλοι αυτό στη συλλογική μας συνείδηση, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο και μπορούμε να φέρουμε ειρήνη — όχι μόνο στη Μέση Ανατολή, αλλά σε όλο τον κόσμο».

@patrykwasowski @madonna „Like a Prayer” ✨ Celebration Tour opening night in London, UK ✨ #madonna #madonnacelebrationtour #celebrationtour #london ♬ dźwięk oryginalny – Patryk Wasowski

Και τότε ήταν η στιγμή που η Madonna αποκάλυψε ότι δεν πίστευε ότι θα έβλεπε αυτή τη νύχτα πριν από τρεισήμισι μήνες, μετά από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε σε αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ  και ανάγκασε την αναβολή της περιοδείας για τρεις μήνες.

«Δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα. Ούτε οι γιατροί μου», είπε. «Ξέχασα πέντε μέρες από τη ζωή μου – ή τον θάνατό μου… Αλλά τα παιδιά μου ήταν εκεί – και τα παιδιά μου πάντα με σώζουν κάθε φορά».

Αφού υποσχέθηκε ότι «πρέπει να είμαι εκεί για τα παιδιά μου», συνέχισε στη συνέχεια τραγουδώντας μια ακουστική ερμηνεία του «I Will Survive» με την ίδια τη Madonna στην κιθάρα.

@patrykwasowski @madonna „Like a Prayer” ✨ Celebration Tour opening night in London, UK ✨ #madonna #madonnacelebrationtour #celebrationtour #london ♬ dźwięk oryginalny – Patryk Wasowski

Τέσσερα από τα παιδιά της έπαιξαν επίσης με τη μητέρα τους στη σκηνή της επιστροφής.

Με μια νέα προοπτική, η Madonna – εκτός ίσως από την περιοδεία Re-Invention του 2004 – δεν έχει δουλέψει ποτέ τόσο σκληρά για να δώσει στους ανθρώπους αυτό που θέλουν.

@madonnaculture Love you ❤️‍🔥 @madonna • I Will Survive, Live from Celebration Tour, London, October 15, 2023 #madonna #madonnaculturetiktok #celebrationtour #pop #gloriagaynorairsurvive ♬ I Will Survive by Madonna – MadonnaCulture | TikTok 👑

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορωνοϊός: Το Πεκίνο κλείνει σταθμούς μετρό λόγω κρουσμάτων

Her News

Τζόνι Ντεπ: Κυκλοφορεί με μπαστούνι μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο -ΦΩΤΟ

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Ειδικές ξεναγήσεις μόνο με κάλτσες στο σημείο που θα γίνει η στέψη του

HerNews ka