HerNews.gr
Beauty

Dry shampoo: Βρήκαμε τον τρόπο να το αντικαταστήσεις!

Dry shampoo

Το άμυλο καλαμποκιού, πέρα από την προφανή χρήση του στην κουζίνα, έχει κερδίσει αρκετή δημοτικότητα στον κόσμο της ομορφιάς λόγω των εξαιρετικών απορροφητικών του ιδιοτήτων και αντικαθιστά το dry shampoo.

Dry shampoo: Βρήκαμε τον τρόπο να το αντικαταστήσεις!

Λειτουργεί φυσικά, βοηθώντας στην απομάκρυνση της λιπαρότητας που συσσωρεύεται στο τριχωτό της κεφαλής.

Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους αντιμετωπίζουν θέματα με την υπερβολική παραγωγή σμήγματος ή για όσους απλά θέλουν να διατηρήσουν τα μαλλιά τους φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μεταξύ των λουσιμάτων.

Dry shampoo: Βρήκαμε τον τρόπο να το αντικαταστήσεις!

Πέρα από αυτήν την μοναδική του ικανότητα, το άμυλο καλαμποκιού διαθέτει και την ιδιότητα να κλειδώνει την υγρασία. Όταν εφαρμόζεται στα μαλλιά, σχηματίζει έναν προστατευτικό φραγμό που σφραγίζει την ενυδάτωση. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα μαλλιά διατηρούνται ενυδατωμένα, προστατεύονται από την ξηρότητα, το φριζάρισμα και τη φθορά που μπορεί να προκαλέσει η υπερβολική απώλεια υγρασίας.

Επιπλέον, για όσους αναζητούν περισσότερο όγκο στα μαλλιά τους, το άμυλο καλαμποκιού μπορεί να είναι η απάντηση. Όταν εφαρμόζεται στις ρίζες, προσφέρει μια φυσική ανάπλαση, ενισχύοντας τα λεπτά και άτονα μαλλιά.

Τέλος, με την ιδιότητά του να λειτουργεί ως φυσικό ξηρό σαμπουάν, το άμυλο καλαμποκιού μπορεί να φρεσκάρει τα μαλλιά, βοηθώντας στην παράταση των διαστημάτων μεταξύ δύο λουσιμάτων και καθιστώντας τα να φαίνονται και να αισθάνονται καθαρά.

Dry shampoo: Βρήκαμε τον τρόπο να το αντικαταστήσεις!

Πάντα όμως είναι καλό να έχουμε στο νου μας ότι η αντίδραση στο προϊόν μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών μας ή τον τριχωτό της κεφαλής, οπότε πάντα καλό είναι να δοκιμάζουμε πριν τη γενικευμένη χρήση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ντεκολτέ: Έτσι θα φροντίσεις το πιο θηλυκό σημείο στο σώμα σου

Her News b

Βίκυ Καγιά: Δοκίμασε το micro-french manicure και είναι πιο κομψή από ποτέ

HerNewskl

Πώς το κρύο ταλαιπωρεί τα μαλλιά σας;

HerNewskl