HerNews.gr
Beauty

Ariana Grande: Υιοθέτησε το πιο girly halloween beauty look

Η Ariana Grande είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της pop κουλτούρας των τελευταίων χρόνων. Κάθε της εμφάνιση παρακολουθείται με ένταση από τους θαυμαστές της, αλλά και από τους επαγγελματίες της μόδας και του beauty.

Η περιγραφή που μοιράστηκες επιβεβαιώνει την ανανεωμένη προσέγγιση της Grande στο στιλ της, μετά τις προσωπικές αλλαγές στη ζωή της. Είναι γνωστή για τις επιλογές της που συνδυάζουν το κλασικό με το τολμηρό.

Τα twin buns με τα γούνινα αυτιά δίνουν μια παιχνιδιάρικη, αλλά κομψή νότα στο look της, ενώ το winged liner είναι το trademark της. Η προσθήκη του floating liner με τις πέτρες ανανεώνει το κλασικό της makeup look και το καθιστά πιο φρέσκο και τραβηκτικό.

Το french manicure παραμένει μία διαχρονική επιλογή που ταιριάζει τόσο σε καθημερινές όσο και σε επίσημες εμφανίσεις, ενώ το ουδέτερο χρώμα στα χείλη δίνει την ισορροπία στο μακιγιάζ, ώστε το βλέμμα να παραμείνει το κεντρικό στοιχείο.

Ariana Grande: Υιοθέτησε το πιο girly halloween beauty look

Δεν είναι έκπληξη ότι η Grande κατάφερε για άλλη μια φορά να γίνει viral με αυτή την εμφάνιση. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές και να είναι πηγή έμπνευσης για πολλούς.

Ariana Grande

Ariana Grande: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες από το διαζύγιό της με τον Dalton Gomez

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Μακρυπούλια: Με χτένισμα εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 40 στο Ρουκ Ζουκ

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Το πιο φθινοπωρινό minimal μανικιούρ

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Πώς διατηρεί τη λάμψη στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της;

HerNewskl