HerNews.gr
Διεθνή

Millie Bobby Brown: «Το “Stranger Things” με εμποδίζει να δημιουργήσω ιστορίες με τις οποίες είμαι παθιασμένη»

Η Millie Bobby Brown είπε στο περιοδικό Glamour ότι δεν θα θρηνήσει το τέλος του «Stranger Things» , το οποίο πρόκειται να γυρίσει την πέμπτη και τελευταία σεζόν του μόλις λυθεί η απεργία.

«Όταν είσαι έτοιμος, λες “Εντάξει, ας το κάνουμε αυτό. Ας αντιμετωπίσουμε αυτό το τελευταίο έτος. Ας φύγουμε από εδώ», είπε η Brown. «Το «Stranger Things» παίρνει πολύ χρόνο για να κινηματογραφηθεί και με εμποδίζει να δημιουργήσω ιστορίες με τις οποίες είμαι παθιασμένη. Έτσι, είμαι έτοιμη να πω, “Ευχαριστώ και αντίο”».

Finn Wolfhard Shockingly Spoiled the 'Stranger Things' Spinoff Plot | Vanity Fair

Η Millie Bpbby Brown σημείωσε ότι η πρωταγωνίστρια ως Έντεκα στο «Stranger Things» της έδωσε «τα εργαλεία και τους πόρους για να γίνει καλύτερη ηθοποιός», προσθέτοντας, «Όταν τελειώσει, θα μπορώ να βλέπω ακόμα αυτούς τους ανθρώπους».

Αυτά τα σχόλια απηχούν παρόμοια με αυτά που έκανε η Brown στο Women’s Wear Daily  τον Αύγουστο, όπου είπε ότι ήταν έτοιμη να τελειώσει το «Stranger Things».

Stranger Things spin-offs to include play made by British theatre duo - BBC News

«Νομίζω ότι είμαι έτοιμη», είπε τότε η Brown. «Ήταν ένας τόσο τεράστιος παράγοντας σε μέρος της ζωής μου, αλλά είναι σαν να αποφοιτώ από το γυμνάσιο, είναι σαν να τελειώνω»,

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάλμα Χάγιεκ: Βρήκε το μυστικό της νεότητας και δεν είναι το… botox

HerNews ka

Emily Ratajkowski – Pete Davidson: Τους “τσάκωσαν” σε ραντεβού να αγκαλιάζονται μετά από τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

HerNews ka

Kanye West: Χώρισε με τη “σωσία” της Kim Kardashian

HerNewskl