HerNews.gr
Ελλάδα

«Έφυγε» από τη ζωή η Ματούλα του Κολωνακίου – Ήταν νεκρή στο σπίτι της εδώ και επτά ημέρες

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η θρυλική Ματούλα, γνωστή από τις παλιές, καλές εποχές του Κολωνακίου.

Η Ματούλα σύμφωνα με τις αναρτήσεις του στενού της περιβάλλοντος, βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της αρκετές ημέρες μετά το θάνατό της.

Πέθανε η Ματούλα του Κολωνακίου - Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Η θρυλική Ματούλα συνέδεσε το όνομα της με τις δεκαετίες ’60 και ’70 και το Κολωνάκι, ενώ βρέθηκε στο πλευρό σημαντικών προσωπικοτήτων όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, η Ζωή Λάσκαρη και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

«Είναι αλήθεια… πέθανε δυστυχώς η Ματούλα… Πριν λίγο ήρθαν και την πήρανε. Ήταν επτά μέρες νεκρή -μόνη- της στο σπίτι της.. Ο γιός της το έμαθε;» , έγραψε το Facebook ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κουβελογιάννης.

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο καλός της φίλος και δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας.

«Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι πάντα. Χαμογελαστή Ματούλα μου. Έφυγες πικραμεένη αλλά και γεμάτη. Δεν μπόρεσα τελευταία φορά να σε βοηθήσω για το σπίτι που έψαχνες. Θα μείνεις πάντα το φιλαράκι μου. Καλή αντάμωση. ΄Ένα ακόμα κεφάλαιο κλείνει για μένα!».

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ματούλα εδώ και χρόνια εξέφραζε το παράπονό της για τις προβληματικές σχέσεις που είχε με τον γιο της, όπου είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει ούτε τα εγγόνια της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρύσα Ρώπα για Θανάση Λάλα: «Xειραγωγούσε το παιδί μου»

Her News b

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας σήμερα

HerNews ka

Πάτρα: Αυτός βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη για την κεταμίνη

Her News