HerNews.gr
Διεθνή

Η έγκυος Kourtney Kardashian αποκαλύπτει ότι ο υπέρηχος «έσωσε» τη ζωή της ίδιας και του μωρού της

Ένα μήνα μετά την επείγουσα επέμβαση στο έμβρυο της Kourtney Kardashian , η σταρ του reality σπάει τη σιωπή της για το τι οδήγησε στην επέμβαση.

Ένας υπέρηχος «έσωσε τη ζωή του μωρού», αποκάλυψε η Kardashian στη Vogue σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

«Αυτή η εμπειρία άνοιξε τα μάτια μου σε έναν εντελώς νέο κόσμο εγκυμοσύνης για τον οποίο δεν ήξερα στο παρελθόν. Ήταν τρομακτικό», είπε.Kourtney Kardashian

Η 44χρονη Kardashian εξήγησε ότι προηγουμένως «δεν είχε ιδέα… η ασφάλιση συνήθως καλύπτει μόνο δύο υπερήχους όταν είστε έγκυος».

Και σημείωσε: «Πάντα ήμουν αρκετά τυχερή να κάνω περισσότερα από όσα καλύπτει η ασφάλεια και είναι ένας από αυτούς τους υπερήχους που έσωσαν τη ζωή του μωρού μου».

Αφού η Kardashian υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Σεπτέμβριο, είπε στους followers της στο Instagram ότι ήταν «αιώνια ευγνώμων» για την υποστήριξη του συζύγου της Travis Barker εκείνη την εποχή.

Kourtney Kardashian

Ο Travis Barker είχε σπεύσει στο σπίτι από την ευρωπαϊκή περιοδεία της μπάντας του για να είναι στο πλευρό της συζύγου του.

 «Δόξα τω Θεώ. Το να βγαίνω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά και ασφαλές ήταν η πιο αληθινή ευλογία», εκμυστηρεύτηκε η Kourtney.

Kourtney Kardashian

Ενώ η Kardashian περιμένει τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της, είπε στη Vogue ότι δεν έχει σχέδιο τοκετού εκτός από το «να μιλάει στο μωρό όλη την ώρα και να του λέει: «Όλα θα είναι καταπληκτικά».

Πρόσθεσε, «Είμαι έτοιμη να πάω μέσα, να γεννήσω το μωρό και να έχω την εμπειρία που πρέπει να έχουμε».

Τράβις Μπάρκερ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Το δίδυμο συνέλαβε το πρώτο τους παιδί μαζί ένα χρόνο μετά τον γάμο τους φυσικά αφού προσπάθησαν -και σταμάτησαν- τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης , με την Kardashian να λέει στο στο εξώφυλλό της στο Vanity Fair Italy την περασμένη εβδομάδα να μην «αμφισβητήσουν το σχέδιο του Θεού».

Η δημιουργός του Lemme συνέχισε λέγοντας ότι θα μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες για την επείγουσα χειρουργική επέμβαση «αργά ή γρήγορα», καθώς «θα μπορούσε να βοηθήσει άλλους».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Το ξέσπασμα του Jay-Z στα Grammys επειδή δε βραβεύτηκε ποτέ το άλμπουμ της

HerNews ka

Τζέρεμι Ρένερ: Επιστρέφει στην υποκριτική μετά το σοβαρό ατύχημα

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί δεν θα αφαιρέσει τους τίτλους του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ;

HerNews ka