HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Μας δείχνει την κούνια του μωρού της & το γλυκό σημείωμα που της άφησε η κόρη της

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Τετάρτη, η Kourtney Kardashian μοιράστηκε μια φωτογραφία με ένα μπουκέτο με ροζ τουλίπες που έλαβε από την κόρη της  Penelope Scotland . Δίπλα στις τουλίπες υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε: «Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα, μαμά! Love P».

Η σταρ των Kardashians έδειξε ότι ξεκουραζόταν σε μια επόμενη εικόνα όπου ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι δίπλα στον σύζυγό της Travis Barker . Το ζευγάρι παντρεύτηκε  τον Μάιο του 2022 και ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί μαζί τον Ιούνιο.Η έγκυος Kourtney Kardashian επιδεικνύει την κούνια ενός μωρού και ένα γλυκό σημείωμα από την κόρη Penelope https://www.instagram.com/p/CyjhvpmS4eo/?utm_source=ig_web_copy_link&img_index=1Η Kardashian μοιράστηκε ότι προετοιμάζονται για τον επερχόμενο ερχομό του μωρού συμπεριλαμβάνοντας μια φωτογραφία από μια βρεφική κούνια που είχε ένα μπλε λούτρινο ζωάκι μέσα.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης, η Kardashian έδειξε μια άλλη ματιά στο πώς η ίδια και η οικογένειά της έχουν διακοσμήσει το σπίτι τους για την εποχή του φθινοπώρου, συμπεριλαμβάνοντας μια φωτογραφία με πολλές πράσινες κολοκύθες.

Η έγκυος Kourtney Kardashian επιδεικνύει την κούνια ενός μωρού και ένα γλυκό σημείωμα από την κόρη Penelope https://www.instagram.com/p/CyjhvpmS4eo/?utm_source=ig_web_copy_link&img_index=1

Η ριάλιτι σταρ έδωσε επίσης μια ματιά στην εποχική γκαρνταρόμπα της συμπεριλαμβάνοντας μια selfie στην οποία φορούσε ένα κομψό μακρυμάνικο ζιβάγκο φόρεμα. Σε μια άλλη φωτογραφία, φορούσε ένα ολόμαυρο ρούχο που περιελάμβανε ένα μεγάλο μπόμπερ τζάκετ.

 Η Kourtney Kardashian ήταν συχνά ανοιχτή για το ταξίδι της εγκυμοσύνης της στο ριάλιτι της οικογένειάς της και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Μενούνος: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη & τον σύζυγό της – «Είμαι τόσο ευγνώμων»

HerNews ka

H Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Her News

Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ έγιναν παππούδες – Η φωτογραφία της νεογέννητης εγγονής τους

Her News