HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Παραιτήθηκε από το Mega – Όλο το ρεπορτάζ

Η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου παραιτήθηκε από το Mega σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day».

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η Μπάγια Αντωνοπούλου παραιτήθηκε από το Mega έπειτα από 4 χρόνια καθώς το καλοκαίρι ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε ακόμη μια αντικατάσταση στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και μόλις βγήκε το δελτίο τύπου της εκπομπής, το όνομα της δημοσιογράφου δεν υπήρχε πουθενά. 

«Το βρήκα το δελτίο τύπου και δεν υπάρχει ούτε στις φωτογραφίες, γιατί συνήθως στέλνουν φωτογραφίες», δήλωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Μπάγια Αντωνοπούλου

Το γεγονός αυτό, έκανε την Μπάγια Αντωνοπούλου να «αισθανθεί πολύ άβολα» με αποτέλεσμα να εκφράσει το παράπονό της στο κανάλι και να υποβάλει την παραίτησή της, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Εκείνο το διάστημα η διοίκηση του καναλιού προσπάθησε να δώσει στη δημοσιογράφο κάποιες εναλλακτικές με την κυριότερη να είναι η μετακίνησή της στο «ONE», κάτι που η ίδια δεν αποδέχθηκε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το MEGA.

«Εγώ αυτό που θέλω να πω για αυτό το κορίτσι, είναι ότι είναι ένα πολύ καλό παιδί, είναι σεμνή, είναι δουλευταρού, δεν προκαλεί και δεν φοβάται τη δουλειά και να πάει ανά πάσα στιγμή στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Μπάγια Αντωνοπούλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Κορκολής: “Το τσιγάρο με κατέστρεψε, δίνω συνεχώς μια μάχη”

Her News

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι live ευχές μέσω της εκπομπής της στον Θοδωρή Μαραντίνη – «Χρόνια πολλά στον πατέρα των παιδιών μου»

Her News

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δε ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου»

Her News b