HerNews.gr
Beauty

Gigi Hadid: Πώς απέκτησε το υπέροχο glass skin effect;

Gigi Hadid

Ο Patrick Ta δεν είναι απλά ένας make up artist, είναι ένας μάγος του μακιγιάζ, με έναν εκλεπτυσμένο γούστο και μία μοναδική τεχνική. Έχοντας στο πλευρό του την εκθαμβωτική Gigi Hadid ως φίλη και πελάτισσα, έχει δημιουργήσει μαγικά looks που απογειώνουν την ομορφιά της.

Gigi Hadid

Το “glass skin” είναι το signature look του, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει γίνει το απόλυτο beauty trend. Η λάμψη, η υγρασία και η φρεσκάδα που προσφέρει αυτό το εφέ στην επιδερμίδα κάνει την κάθε γυναίκα να νιώθει σαν να βγήκε από εξωτικές διακοπές. Και το καλύτερο; Ο Ta είναι γενναιόδωρος αρκετά για να μοιραστεί τα μυστικά του, ώστε όλες οι γυναίκες να μπορούν να απολαμβάνουν αυτό το απόλυτο glow.

Το “glass skin” είναι περισσότερο από ένα απλό trend μακιγιάζ – είναι μια φιλοσοφία περίποιησης του δέρματος που εξυμνεί τη φυσική ομορφιά και τη λάμψη. Στην προσπάθειά του να επιτύχει αυτή τη λαμπερή και ατέλειωτη όψη, ο Patrick Ta χρησιμοποιεί μια σειρά από προϊόντα που διαποτίζουν το δέρμα με ενυδάτωση.

Gigi Hadid: Πώς απέκτησε το υπέροχο glass skin;

Αρχίζοντας με τη βάση, η έντονη ενυδάτωση είναι το κλειδί. Η ενυδατική κρέμα συνδυασμένη με έλαιο προσώπου προετοιμάζει το δέρμα, δίνοντας του τη χρειαζόμενη λάμψη. Το μυστικό όμως βρίσκεται στον συνδυασμό των προϊόντων μακιγιάζ που επιλέγει. Το φον ντε τεν σε συνδυασμό με την πούδρα και τα ενυδατικά στοιχεία του, δημιουργεί μια στρώση που αντανακλά το φως, χωρίς να βαραίνει το δέρμα.

Η τεχνική του layering, παρ’ όλο που μπορεί να φαίνεται πολύπλοκη, είναι στην πραγματικότητα ένας τρόπος να ενυδατώνεται το δέρμα σε κάθε βήμα, ενώ ταυτόχρονα πετυχαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το “glass skin” δεν είναι απλά ένα look, είναι μια αίσθηση, και η τεχνική του Patrick βοηθά κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και λαμπερή.

Gigi Hadid: Καταδικάστηκε από την ισραηλινή κυβέρνηση επειδή μοιράστηκε ανάρτηση υπέρ της Παλαιστίνης εν μέσω πολέμου με τη Χαμάς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα must συστατικά περιποίησης για το δέρμα σας

Her News

Dirty-Blonde: Είναι η έμπνευση που χρειαζόμασταν για να γίνουμε ξανθιές

HerNewskl

Critics Choice Awards 2024: To εντυπωσιακό μανικιούρ της Margot Robbie

HerNewskl