HerNews.gr
Μόδα

Οι κορυφαίες τάσεις στα τζιν για το φθινόπωρο του 2023

Το φθινόπωρο έφτασε επίσημα, πράγμα που σημαίνει ότι οι τάσεις της μόδας αφθονούν. Από σακάκια μέχρι statement τσάντες και παπούτσια , οι τάσεις έρχονται πιο καυτές – ειδικά για το τζιν. 

Το τζιν είναι βασικό στοιχείο στις γκαρνταρόμπες μας, αλλά τα στυλ αλλάζουν συνεχώς για να ευθυγραμμίζονται με τις εξελισσόμενες τάσεις και γούστα.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για τις κορυφαίες φθινοπωρινές τάσεις τζιν που περιμένουμε να δούμε παντού , μαζί με συμβουλές για το πώς να τα φορέσετε.

Φαρδύ τζιν

Γυναίκα που περπατά με γραφικό πουλόβερ, δερμάτινο μπουφάν, φαρδιά τζιν, προστατευτικά γυαλιά ηλίου και περιτύλιγμα μαλλιών

Αυτό το φθινόπωρο, όλα έχουν να κάνουν με την εμφάνιση και την αίσθηση του χαλαρού τζιν : όσο πιο χαλαρή είναι η εφαρμογή, τόσο πιο στην τάση. Είναι χαλαρά, άνετα και κουλ και συνδυάζονται με τα πάντα.

Styling Tip: Μπορείτε να αγκαλιάσετε μια φαρδιά εμφάνιση συνδυάζοντας ένα oversized μπλουζάκι με ένα ογκώδες παντελόνι ή μπορείτε επίσης να επιλέξετε κάτι με μεγαλύτερη διάσταση. 

Maxi Skirts

Woman wearing denim corset top and maxi skirt with angular sunglasses

Οι τζιν μάξι φούστες ήρθαν για να μείνουν, και μιλάμε για στυλ που φτάνουν μέχρι το πάτωμα, εντυπωσιάζουν, εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’90. Η αντικατάσταση ενός τυπικού τζιν με μια τζιν φούστα είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε μια πιο κομψή, απροσδόκητη εμφάνιση. 

Pooling Wide Leg

Γυναίκα με μπλε ζιβάγκο, πολύ φαρδύ τζιν, υφασμένη τσάντα ώμου και γυαλιά ηλίουΑν θέλετε να διαμορφώσετε ένα πιο εξειδικευμένο στιλ στα φαρδιά παντελόνια, η τάση του τζιν με φαρδιά μπατζάκια είναι για εσάς. Αυτή η τάση ακολουθεί το ρητό “go big, or go home”. Αυτό το υπερβολικό στυλ θα καλύψει τα παπούτσια της επιλογής σας, επομένως δεν χρειάζεται να φοράτε τίποτα άβολο.

Συμβουλή styling: Για να επιμηκύνετε την όψη των ποδιών σας και να δημιουργήσετε μια πιο δραματική σιλουέτα, προσθέστε μια ζώνη για να δώσετε σε αυτά τα τζιν πιο δομημένη εμφάνιση και αίσθηση.

Τζιν Cargo

Γυναίκα που φοράει ροζ μπλέιζερ με βελονάκι, cargo τζιν, ανοιχτά παπούτσια, μαύρη τσάντα και γυαλιά ηλίου

Το Y2K συνεχίζει να έχει ισχυρή επιρροή σε όλη τη μόδα, συμπεριλαμβανομένων των τάσεων του φθινοπωρινού τζιν. Μεταφέρετε το cargo παντελόνι σας στο επόμενο επίπεδο με ένα τζιν σε στυλ που κόβει τη μέση και περνάει μακριά από το πόδι.

Συμβουλή styling: Μπορείτε να παίξετε αυτό το πιο έντονο στυλ με ένα απλό μπλουζάκι και χρυσά σκουλαρίκια. Το διασκεδαστικό μέρος αυτής της τάσης είναι ότι πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος, ανεξάρτητα από το πώς το στυλ σας.

Βαθύ μπλε

Γυναίκα με τζιν μπουφάν, τζιν, λευκό μπλουζάκι, δερμάτινο παλτό, μεγάλη τσάντα Chanel, loafers, κάλτσες και γυαλιά ηλίου

Αν θέλετε το τζιν σας να έχει μια πιο πολυτελή  αίσθηση, ένα σκούρο ξεβαμμένο όπως το τζιν στην παραπάνω εικόνα κάνει ακριβώς αυτό. Το σκούρο τζιν μεταβαίνει απρόσκοπτα από τη μέρα στη νύχτα, ώστε να μπορείτε εύκολα να κατευθυνθείτε από τον χώρο εργασίας στο ποτό χωρίς να το σκέφτεστε δύο φορές. 

Styling Tip: Για μια καθημερινή εμφάνιση, μπορείς να επιλέξεις ένα φανελάκι και ένα bomber jacket , και για μια νυχτερινή εμφάνιση, ένα κορμάκι από δαντέλα θα το ανέβαζε στο επόμενο επίπεδο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλσόν με σχέδια: Πως να τα φορέσεις για να απογειώσεις το στυλ σου

HerNews ka

Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: Ξανά με φυσική παρουσία

Her News

Margot Robbie: Ποζάρει σαν πραγματική κούκλα στο εξώφυλλο της Vogue ενόψει της ταινίας “Barbie”

HerNews ka