HerNews.gr
Μόδα

Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: Ξανά με φυσική παρουσία

Οι δύο τελευταίες Fashion Week, τον περασμένο Σεπτέμβριο και Φεβρουάριο, διεξήχθη ψηφιακά, όμως η Εβδομάδα Μόδας το Σεπτέμβριο θα γίνει ξανά με φυσική παρουσία!

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης πρόκειται να υποδεχθεί εκ νέου με φυσική παρουσία, απο τις 8 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA), την αμερικανική συνδικαλιστική ένωση μόδας.

Η επιστροφή στις επιδείξεις μοδας με την παρουσία κοινού θα γίνει σε συμφωνία με τους υγειονομικούς κανόνες, που προβλέπονται στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, τόνισε το CFDA,. Αυτό σημαίνει πως ορισμένοι οίκοι θα συνεχίσουν να επιλέγουν να παρουσιάζουν  διαδικτυακά τις νέες συλλογές τους.

Σχεδόν το σύνολο των δύο τελευταίων Fashion Week, τον περασμένο Σεπτέμβριο και Φεβρουάριο, διεξήχθη ψηφιακά, με ελάχιστους σχεδιαστές να συμμετέχουν. Ελάχιστοι όπως ο Κρίστιαν Σιριάνο και Ρεμπέκα Μίνκοφ επέλεξαν να οργανώνουν επιδείξεις ή παρουσιάσεις με φυσική παρουσία.

Στις δύο αυτές σεζόν, το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής ενθάρρυνε τους δημιουργούς να προτιμούν την ψηφιακή μορφή αντί για τις επιδείξεις με φυσική παρουσία, προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του COVID-19 .

Ενθαρρυμένο από την εκστρατεία εμβολιασμού, που βρίσκεται σε εξέλιξη και το άνοιγμα της Νέας Υόρκης σταδιακά, το CFDA αναμένει μια σεζόν που θα «γιορτάσει το καλύτερο της αμερικανικής μόδας σε μορφές με φυσική παρουσία και μέσω διαδικτύου», όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Στίβεν Κολμπ, με επίσημο δελτίο Τύπου.

 

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Ποζάρει για τη νυφική κολεξιόν της Victoria’s Secret & εντυπωσιάζει στα λευκά

HerNews ka

Beyonce – Tiffany & Co. – Η συνεργασία με θέμα την “Αναγέννηση”

HerNewskl

Πως να φροντίσετε και να καθαρίσετε σωστά την ψεύτικη γούνα σας

HerNews ka