HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Αυτό το φόρεμα φόρεσε για να γιορτάσει τα γενέθλια της!

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian, παγκοσμίως γνωστή για το ακαταμάχητο στιλ της και τις τολμηρές της επιλογές, δεν απογοήτευσε στο τελευταίο της πάρτι γενεθλίων.


Πραγματοποιώντας ένα λαμπερό dinner party, φιλοξένησε την οικογένειά της και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ οι εικόνες από το συγκεκριμένο event κυκλοφόρησαν γρήγορα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Kardashian, πιστή στον αγαπημένο της οίκο Balenciaga, επέλεξε για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα από την Spring 2023 συλλογή. Το χαρακτηριστικό αυτού του σχεδίου ήταν η συνδυαστική απεικόνιση δύο στοιχείων που λατρεύει η Kim: των bikini και των maxi dresses. Η εντυπωσιακή αυτή επιλογή, με τον έντονο κόκκινο χρωματισμό και τα τολμηρά cut outs, πρόσφερε στην Kim την ευκαιρία να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο. Το πάνω μέρος του φορέματος, που θύμιζε bikini, πρόσθεσε ένα ακόμα στοιχείο σεξαπίλ στο εντυπωσιακό αυτό στιλ.

Ολοκληρώνοντας το look, η Kim επέλεξε κομψά strappy πέδιλα, που συμπλήρωσαν τέλεια τη λαμπερή της εμφάνιση. Ωστόσο, η Kardashian δεν θα ήταν η Kardashian αν δεν είχε προσθέσει και μια τελευταία πινελιά. Για την περίσταση αυτή, ήταν τα γυαλιά ηλίου, ένα must-have αξεσουάρ για την προστασία της από τα επιτηθέμενα φλας των παπαράτσι που περίμεναν με ανυπομονησία για να αποθανατίσουν την είσοδό της στον χώρο του πάρτι.

Kim Kardashian

Caitlyn Jenner: Αποκαλύπτει ότι η Kim Kardashian έψαχνε από μικρή έναν τρόπο να γίνει διάσημη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cottagecore: Αποκρυπτογράφηση της ιδανικής ανοιξιάτικης τάσης

HerNews ka

Φούστα mini: Οι χρυσοί κανόνες για να την φορέσεις

Her News b

Carrie Is Back: Τα πιο ιδιαίτερα ​​ρούχα της στο “And Just Like That” μέχρι στιγμής

HerNews ka