HerNews.gr
Μόδα

Carrie Is Back: Τα πιο ιδιαίτερα ​​ρούχα της στο “And Just Like That” μέχρι στιγμής

Όταν το HBO Max ανακοίνωσε την επανεκκίνηση για μια από τις πιο εμβληματικές τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, το Sex and the City , οι θαυμαστές δεν θα μπορούσαν να είναι πιο πρόθυμοι να μεταφερθούν πίσω στον μοντέρνο και χαοτικό κόσμο της Carrie Bradshaw. 

Και το Just Like That… μας χάρισε πολλές στιγμές που αξίζουν την προσοχή μας και η δεύτερη σεζόν υπόσχεται εξίσου πολλές, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής του αγαπημένου χαρακτήρα του John Corbett, Aidan Shaw, και φυσικά, της Samantha Jones από την Kim Cattrall.

Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που πραγματικά έκανε την αρχική σειρά τόσο εμβληματική ήταν οι απίστευτες στιγμές μόδας από την Carrie και την παρέα της.

1.Το πορτοφόλι περιστέρι

Όταν βγήκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από το SJP κρατώντας το JW Anderson Pigeon Clutch στη νέα σεζόν του And Just Like That… , η κοινότητα της μόδας έγινε ξέφρενη. Η Carrie Bradshaw συνδύασε το statement clutch με μια γκρι ολόσωμη φόρμα ενώ ήταν για ψώνια με τη Charlotte.

2. Χαρακτηριστικές ρίγες

Δεν βλέπουμε συχνά τη Miranda με πολλά έντονα χρώματα, αλλά στη δεύτερη σεζόν του And Just Like That… , την βλέπουμε να φοράει ένα ζωντανό πολύχρωμο μάξι φόρεμα. Επιστρέφει επίσης στο κλασικό της look Miranda με τα κοντά κόκκινα μαλλιά της, τα οποία είναι μια αλλαγή από το ασημί cropped bob της περασμένης σεζόν.

3. Λεοπάρ print

Αν έχουμε μάθει ένα πράγμα για το στυλ της φίλης της Carrie, Seema, είναι ότι της αρέσει το καλό animal print. Tην βλέπουμε ντυμένη με λεοπάρ στάμπα από την κορυφή μέχρι τα νύχια ενώ βγαίνει στο κομμωτήριο. Συνδυάζει το look με δερμάτινο clutch και υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου.

3. Μεταλικό

Ενώ είναι έξω με φίλες, η Carrie αγκαλιάζει το metallic με ένα χρυσό λαμπερό βολάν φόρεμα. Σε αληθινό στυλ Carrie, διαμορφώνει το look με αταίριαστο τρόπο, με ριγέ μεταξένιο κιμονό και τιρκουάζ γόβες.

4. Όλα… μπερδεμένα

Η Carrie έκανε αρκετά τολμηρές αλλά αμφισβητήσιμες επιλογές μόδας κατά τη διάρκεια της αρχικής σειράς, αλλά αυτή η εμφάνιση μπορεί να θεωρηθεί το “κερασάκι στην τούρτα”. Οι θαυμαστές ξέρουν ότι η Carrie φόρεσε αυτό το look αφού άρχισε να καπνίζει ξανά, για να αποφύγει να φέρει τη μυρωδιά στο διαμέρισμά της. Αν και αυτό το look είναι περισσότερο λειτουργικό παρά μόδα, δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε πώς μπορεί να συνδυάσει μια statement εμφάνιση χωρίς καν να προσπαθήσει. 

5. When in Paris…

Η πρώτη σεζόν του reboot του SATC ολοκληρώθηκε με την Carrie να κατευθύνεται στο Παρίσι για να πει ένα τελευταίο αντίο στον Mr. Big, σκορπίζοντας τις στάχτες του σε ένα ποτάμι. Η Carrie αγκαλιάζει το χρώμα με αυτό το ογκώδες φόρεμα Valentino σε χρώμα μανταρινί και τα ζεστά ροζ γάντια όπερας. Δεν απεικονίζεται το πορτοφόλι της σε σχήμα Πύργος του Άιφελ, το οποίο περιέχει τις στάχτες του Big. 

6. Η εικονική τουτού φούστα

Η Carrie επιστρέφει στις ρίζες της, φορώντας μια φούστα tutu, ενώ επισκέπτεται το διαμέρισμά της στο West Village στον απόηχο του θανάτου του Big. Αν κοιτάξετε αρκετά κοντά, θα δείτε επίσης την Carrie’s Fendi Baguette τσάντα με μωβ παγιέτα, την οποία φορούσε στην αρχική σειρά.

7. Μπόλικα αξεσουάρ

Αφήστε το στην Carrie Bradshaw να συνδυάσει την τσάντα της με μια άλλη τσάντα. Έχουμε ήδη δει την τάση της διπλής ζώνης , οπότε θα μπορούσε αυτό να αποτελεί προμήνυμα; Στέκεται ανάμεσα στη Μιράντα και τη Σαρλότ και συνδυάζει τις διπλές τσάντες της με ένα cropped φλοράλ σακάκι Dries van Noten και μια φόρμα σε χρώμα ιβουάρ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να φορέσετε το τζιν μπουφάν φέτος το φθινόπωρο

Her News

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε το χριστουγεννιάτικο πουλόβερ που όλες θα θέλαμε να έχουμε στη ντουλάπα μας!

HerNewskl

H Dakota Johnson πρωταγωνίστησε στη καμπάνια του Οίκου Gucci

HerNewskl