HerNews.gr
Διεθνή

Eminem: Κυκλοφόρησε την δική του σάλτσα ζυμαρικών «Mom’s Spaghetti» & απογοήτευσε τους θαυμαστές που περίμεναν νέα μουσική

Ο Eminem θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους ράπερς όλων των εποχών, και καθώς οι θαυμαστές περίμεναν να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ από τότε που κυκλοφόρησε το τελευταίο του μουσικό έργο «Music to be Murdered By» το 2020, το οποίο έλαβε μικτές κριτικές από κριτικούς και θαυμαστές εκείνος τους εξέπληξε με κάτι εντελώς απρόσμενο.

Τελευταία ο Eminem ήταν πιο ενεργός στα social media , αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως κάτι θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ωστόσο, οι θαυμαστές έμειναν απογοητευμένοι αφού κυκλοφόρησε κάτι που δεν ήταν ακριβώς νέα μουσική.

Ο Eminem ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Instagram ότι θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα το «Mom’s Spaghetti Sauce», μια ξεκάθαρη αναφορά σε έναν στίχο του διάσημου τραγουδιού του «Lose Yourself», με τους θαυμαστές να μην είναι τόσο ευχαριστημένοι για αυτό, καθώς μάλλον περίμεναν κάτι άλλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marshall Mathers (@eminem)

Ο Eminem θεωρείται ευρέως ένας από τους GOATS του ραπ παιχνιδιού, καθώς είναι ο ράπερ με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών με πάνω από 330 εκατομμύρια πιστοποιημένες πωλήσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του, και επίσης ένας από τους πιο σημαντικούς τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Ωστόσο, οι πρόσφατες κυκλοφορίες άλμπουμ όπως το «Revival» και το «Kamikaze» δεν απέδωσαν τόσο καλά ούτε στα charts ούτε με τους θαυμαστές και τους κριτικούς, με το «Music to be Murdered By» να λαμβάνει γενικά μικτές ή καλές κριτικές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Loreen: Οι μετανάστες γονείς, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και γιατί νιώθει Ελληνίδα

HerNews ka

Άλεκ Μπάλντουιν: Άγριος καυγάς με γυναίκα ακτιβίστρια – Της έσπασε το κινητό

HerNews ka

Sienna Miller: Χαρμόσυνα νέα για την ηθοποιό – Είναι έγκυος για 2η φορά

Her News