HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η Μπάγια Αντωνοπούλου λύνει τη σιωπή της: Ο λόγος που αποχώρισε από το Mega & το ενδεχόμενο να παντρευτεί

Η γνωστή δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου μιλά για πρώτη φορά στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο «Happy Day» για την αποχώρησή της από το Mega.

Στη συνέντευξη η Μπάγια Αντωνοπούλου καταθέτει τη δική της αλήθεια εξηγώντας ότι όλα ξεκίνησαν όταν το όνομά της δεν συμπεριλήφθηκε στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σταθμός για την καλοκαιρινή εκπομπή.

«Παραιτήθηκα από τον σταθμό γιατί υπήρχε αυτή η άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση στην οποία δεν προκάλεσα εγώ, από μεριάς μου προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι μία σωστή επαγγελματίας, τυπική, να κάνω ό,τι μου ζητάει ο σταθμός που παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό», δήλωσε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Συζήτησα με τον Σταμάτη Μαλέλη για την καλοκαιρινή εκπομπή για τις εκλογές και δεν έβαλαν ποτέ το όνομά μου στο Δελτίο Τύπου. Ενώ ήταν να γίνει αντικατάσταση τις δύο τελευταίες εβδομάδες πριν επιστρέψουν η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, δεν αναφέρθηκα πουθενά. Βγήκε το Δελτίο Τύπου με όλους τους συναδέλφους, εκτός από μένα. 

Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν μου σήκωσε το τηλέφωνο, οπότε εγώ αποφάσισα ότι δεν πρέπει να κρεμάσω τον σταθμό. Έκανα μία ανάρτηση στο instagram και έτσι έγινε η αναπαραγωγή ότι θα παρουσιάσω την εκπομπή μαζί με τον Νικήτα Κορωνάκη», πρόσθεσε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

«Ήθελα πρώτα να τελειώσει η εκπομπή και μετά να παραιτηθώ. Το είχα πάρει απόφαση από τότε. Η διοίκηση μου ζήτησε να παραμείνω, μέχρι να δούμε τι είναι αυτό που θα μπορούσε να κάνω στον σταθμό, δεν βρέθηκε κάτι που και εμένα να με ικανοποιηθεί, οπότε παραιτήθηκα. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση γιατί μου έδειξε μια εκτίμηση και μου δόθηκε αποζημίωση», αποκαλύπτει στη συνέχεια η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Φόρεσε το πιο στυλάτο κουστούμι για το φθινόπωρο

«Με το κανάλι δεν έχω κανένα θέμα. Τέσσερα χρόνια εκεί έφαγα ψωμί. Μου δόθηκαν ευκαιρίες. Δυστυχώς υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι δεν θέλησαν αυτές τις ευκαιρίες να τις αξιοποιήσουν και πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο. Πολλές φορές επειδή φοβόμαστε μη δεν βρουμε δουλειά δεν μιλάμε».

Κλείνοντας η Μπάγια Αντωνοπούλου δήλωσε πως: «Έχω κάνει πάρα πολλές φορές υπομονή και είναι η δεύτερη φορά που το βιώνω, η πρώτη ήταν με το Καλημέρα Ελλάδα».

Αναφορικά με την σχέση της με τον επιχειρηματία Νίκο Κώτση, η δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Η αλήθεια είναι ότι αναρωτιέμαι πως γίνεται να είμαι τόσο τυχερή που έχω καταφέρει να έχω μια σχέση με έναν τόσο άξιο άνθρωπο».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου την ρώτησε στη συνέχεια αν θα «φάμε κουφέτα» και η Μπάγια Αντωνοπούλου απάντησε «θα δούμε»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: “Έχουμε μία σχέση σεβασμού, μέχρι εκεί. Εγώ δεν θέλω συνέχειες”

HerNewskl

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας;

Her News b

«Τα Φιλαράκια»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser

Her News b