HerNews.gr
Μόδα

Η Kim Kardashian λανσάρει την καμπάνια «Skims for men» με πρωταγωνιστές τον Nick Bosa και τον Neymar

Το brand shapewear της Kim Kardashian πέρασε και στα ανδρικά εσώρουχα αυτή την εβδομάδα ,  ανακοινώνοντας τα νέα με μια γεμάτη αστέρια καμπάνια στην οποία συμμετέχουν ο αμυντικός lineman των San Francisco 49ers, Nick Bosa, ο πόιντ γκαρντ της Oklahoma City Thunder, Shai Gilgeous-Alexander και ο Βραζιλιάνος αστέρας του ποδοσφαίρου Neymar.

Ενώ υπήρχαν κάποια στυλ unisex της μάρκας μέσω της συλλογής Boyfriend, το νέο drop σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Skims δημιουργεί εσώρουχα για άνδρες – μια κατηγορία που η μάρκα «δεν είχε ποτέ μεγαλύτερο αίτημα από το να κυκλοφορήσει», όπως είπε η Kardashian στο GQ.Shai Gilgeous-Alexande

Ενώ οι προσφορές για unisex αρχικά «θα ήταν η αρχή» της ανδρικής της σειράς, άλλαξε στρατηγικές βασισμένες στα σχόλια του αδελφού της, Rob Kardashian.

«Ο αδερφός μου τα δοκίμαζε όλα για μένα και ήταν το κατάλληλο μοντέλο μου, και πίστευε ότι το υλικό ήταν πολύ λεπτό και είχε πολλές νότες», πρόσθεσε η Kim Kardashian.Νικ Μπόσα

Το τελικό αποτέλεσμα – το οποίο κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου – κοστίζει μεταξύ 16 και 54 δολαρίων και προσφέρεται σε μεγέθη XS έως 5X σε τρεις συλλογές με επίκεντρο το ύφασμα: Stretch για ανάλαφρη αίσθηση, Cotton για καθημερινή χρήση και Sport σχεδιασμένο για να βοηθά στην απόδοση.

Το τελευταίο είναι κοντά στην καρδιά της Kardashian, καθώς όπως είπε στο GQ ότι «εμπνεύστηκα εν μέρει από το να βιώνω αθλήματα με τα παιδιά μου, να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας με την κόρη μου που αγαπά το μπάσκετ, τον γιο μου [που] παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και ποδόσφαιρο».

Ο Νεϊμάρ φιλάει μια μπάλα ποδοσφαίρου

Ο Μπόσα και ο Νεϊμάρ δοκίμασαν τα σπορ στυλ στην καμπάνια, με τον πρώτο να φοράει το λευκό ανδρικό τανκ και το ανδρικό 3″ Boxer Brief και τον δεύτερο να κρατάει μια μπάλα ποδοσφαίρου ενώ μοντελοποιεί το Sport. T-Shirt  και Boxer Brief.

Οι διαφημίσεις γεμάτες αθλητές είναι οι πιο πρόσφατες στη σειρά καμπανιών Skims με αστέρια, η πιο πρόσφατη από τις οποίες περιλάμβανε την Cardi B.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα 8+1 απαραίτητα κομμάτια για την ντουλάπα σας για την άνοιξη του 2023

HerNews ka

Sequin Skirt: Ποιοι είναι οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε;

HerNewskl

Χριστίνα Σάλτη: Έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο Kick Off Party για το Madwalk 2023

HerNews ka