HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σπύρος Δημητρίου για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν είναι ο μοναδικός χωρισμός που είχα στη ζωή μου, υπήρξαν & πιο επίπονοι χωρισμοί»

Ο Σπύρος Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Στη συζήτηση που είχε με την δημοσιογράφο, ο γνωστός δικηγόρος δεν δίστασε να αναφερθεί και στο διαζύγιό του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ τοποθετήθηκε και για τον Στέφανο Κασσελάκη εκφέροντας τη δική του άποψη.

«Θα ήθελα να είναι εδώ οι γονείς μου, να ρωτούσα τη μητέρα μου για καθημερινά πράγματα και της δουλειάς, επειδή ήταν νομικός. Ακόμα μου βγαίνει να την πάρω τηλέφωνο, να της πω ότι έγινε αυτό στο δικαστήριο», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου για τους γονείς του.

Σπύρος Δημητρίου: Είχα τρεις απώλειες τον τελευταίο καιρό | in.gr

«Ήταν στον γάμο μου η μητέρα μου και φυσικά ήταν ευτυχισμένη», τονίζει ο γνωστός δικηγόρος.

Όταν ρωτήθηκε για το διαζύγιο με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Σπύρος Δημητρίου απάντησε: «Αν μου αποδείξεις ότι ενδιαφέρει τον κόσμο να ακούσει για αυτό, θα μιλήσω. Δεν είναι ο μοναδικός χωρισμός που είχα στη ζωή μου, υπήρξαν και πιο επίπονοι χωρισμοί και με εξίσου αξιόλογους ανθρώπους».

«Επειδή τα τελευταία 10 χρόνια αντιμετώπισα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας με τους γονείς μου και αυτό με κούρασε ψυχολογικά, ο ερχομός ενός παιδιού θα με γέμιζε παραπάνω άγχος για το τι μπορεί να χρειαστεί από εμένα», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Σπύρος Δημητρίου: «Ντρέπομαι για λογαριασμό του»

Κλείνοντας, σε σχετική ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Σπύρος Δημητρίου δήλωσε: «Εγώ δεν ξέρω, αν ήμουν πρόεδρος ενός κόμματος, αν θα έβαζα στο βιογραφικό μου ότι είμαι ετεροφυλόφιλος. Δεν ξέρω γιατί είναι προσόν αυτό και γιατί πρέπει να γίνεται σημαία. Οι ομοφυλόφιλοι είναι σαν από μόνοι τους να γίνονται μειονότητα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελισάβετ Kωνσταντινίδου για Άννα Βίσση: «Θα ήθελα να είμαι άντρας και να την πήγαινα στα ουράνια»

HerNews ka

Αυτή την Κυριακή στο «Fishy», η Κύπρος έχει την τιμητική της!

Her News

Ηλίας Ψινάκης για Δέσποινα Βανδή: «Γιατί σοκαρίστηκε με αυτό που της είπα; Δεν τον παντρεύτηκα εγώ τον Ντέμη, εκείνη τον είχε παντρευτεί»

HerNews ka