HerNews.gr
Διεθνή

A$AP Rocky: Ανακοινώθηκε ως ο creative director της συνεργασίας μεταξύ της PUMA και της Formula 1

Ο κόσμος της μόδας και του αθλητισμού συγχωνεύονται με έναν εντυπωσιακό τρόπο αυτή την εβδομάδα καθώς ο διάσημος καλλιτέχνης

Ο κόσμος της μόδας και του αθλητισμού συγχωνεύονται με έναν εντυπωσιακό τρόπο αυτή την εβδομάδα καθώς ο διάσημος καλλιτέχνης A$AP Rocky ανακοινώθηκε ως ο creative director της συνεργασίας μεταξύ της PUMA και της Formula 1.

A$AP Rocky

Ο γερμανικός οίκος αθλητικών ειδών, ο οποίος έχει υπογράψει μια πολυετή συμφωνία για την παραγωγή και πώληση ενδυμάτων, υποδημάτων και εμπορευμάτων της Formula 1, επέλεξε τον A$AP Rocky για αυτή τη θέση, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο της μόδας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η PUMA στοχεύει να διευρύνει το κοινό της και να αξιοποιήσει την αυξανόμενη σύνδεση του streetwear με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τα πρώτα προϊόντα αυτής της συνεργασίας θα κυκλοφορήσουν ως περιορισμένη έκδοση, περιλαμβάνοντας αξεσουάρ και ρούχα PUMA – Formula 1. Η κυκλοφορία αναμένεται να γίνει στο Grand Prix του Λας Βέγκας στα τέλη Νοεμβρίου.

A$AP Rocky: Ανακοινώθηκε ως ο creative director της συνεργασίας μεταξύ της PUMA και της Formula 1

Ο A$AP Rocky παρουσιάζεται στις teaser εικόνες να φοράει μια μαύρη φόρμα με το κοινό λογότυπο, αγωνιστικά γάντια και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Puma Inhale. Η συνεργασία αναμένεται να φέρει μια δόση φρεσκάδας και καινοτομίας στον χώρο της μόδας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και πολλοί αναμένουν με ανυπομονησία την επίσημη κυκλοφορία των προϊόντων.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A$AP ROCKY (@asaprocky)

Rihanna: Πώς χρησιμοποιεί το beauty blender σύμφωνα με την makeup artist της;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

NASA: Έχασε την επαφή με το διαστημόπλοιο Voyager 2

HerNews ka

Αnne Hathaway: “Να χαίρεστε για τις γυναίκες! Τελεία και παύλα”

HerNewskl

Pete Davidson-Emily Ratajkowski: Πήγαν μαζί σε αγώνα μπάσκετ των Knicks

HerNews ka