HerNews.gr
Social News

Hailey Bieber: “Μεταμορφώθηκε” σε Carmen Electra από το «Scary Movie» για το Halloween

Η Hailey Bieber μπήκε στο πνεύμα του Halloween καθώς αναδημιουργούσε την αξέχαστη εναρκτήρια σκηνή της Carmen Electra από το “Scary Movie” του 2000 στο Instagram την Κυριακή, ποζάροντας με ένα λευκό δαντελένιο σουτιέν και εσώρουχο στη σέξι, τρομακτική ανάρτηση.

«Scary Movie», έγραψε στη λεζάντα της σειράς φωτογραφιών η Hailey Bieber, η οποία χρησίμευσε και ως διακριτική διαφήμιση της Victoria’s Secret.Κάρμεν Ηλέκτρα

H Bieber  η οποία είναι ambassador της εταιρίας εσωρούχων – φορούσε σχεδόν πανομοιότυπη εμφάνιση με την Electra στην ταινία, ποζάροντας με αθλητικά παπούτσια και λευκές κάλτσες με το σουτιέν Fabulous by Victoria’s Secret Full Cup και αυτό που φαίνεται να είναι το Dream Angels Floral της μάρκας Lace Hipster Thong Panty σε λευκή απόχρωση που δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Hailey Bieber και μασκοφόρος φιγούρα

Hailey Bieber και μασκοφόρος φιγούρα

Στη συνέχεια, η Hailey Bieber φόρεσε μια όμορφη λευκή ζακέτα και κρατούσε ένα ρετρό ασύρματο τηλέφωνο και είχε τα μαλλιά της ίσια καθώς απεικόνιζε μια άλλη σκηνή από την ταινία.

Χέιλι Μπίμπερ

Αρκετοί χρήστες του Instagram αναρωτήθηκαν αν ο σύζυγος της Hailey, Justin Bieber, φορούσε το τρομακτικό κοστούμι στις φωτογραφίες, όπως ένας που σχολίασε, «αν δεν είναι ο Justin κάτω από τη μάσκα, τον ικετεύουμε να ντυθεί έτσι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επιστρέφει στη σκηνή η ωραία Ελένη – Η Φουρέιρα είναι έτοιμη να τραγουδήσει ξανά μπροστά στο κοινό της

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “ Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας. Καλό παράδεισο αγγελούδια»

HerNewskl

Ανείπωτη θλίψη για τη Βίκυ Καγιά: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της

HerNews ka