HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Μεταμόρφωσε την έπαυλή της στο πιο επικό “στοιχειωμένο σπίτι” για το Halloween

Η Kim Kardashian ξέρει πώς να δημιουργήσει μια επική ατμόσφαιρα Halloween!

Η σταρ των Kardashians μεταμόρφωσε την έπαυλή της στο Λος Άντζελες σε ένα στοιχειωμένο σπίτι για την τρομακτική γιορτή, όπως φαίνεται στα highlights στο Instagram Story της φίλης της Sarah Howard, το οποίο η Kardashian αναδημοσίευσε το βράδυ του Σαββάτου.Κιμ Καρντάσιαν

«Το πιο επικό στοιχειωμένο σπίτι όλων των εποχών», έγραψε η Howard στην πρώτη ανάρτηση, κάνοντας tag την Kim Kardashian.

Στο κλιπ, ένας ηθοποιός φορώντας μια κομμένη μάσκα με σχέδιο στροβιλισμού και κρατώντας δύο κεφάλια κούκλας, πλησίασε την Sarah μέσα σε ένα δωμάτιο στολισμένο με ιστούς αράχνης και ακόμη περισσότερα κεφάλια από κούκλες μωρών, καθώς και διαφορετικούς τύπους οστών.

Κιμ Καρντάσιαν

«Και συνεχίζει…» έγραψε η Howard στην επόμενη ανάρτηση στο Instagram Story, η οποία έδειχνε δύο οθόνες σε μία. Η κάμερα πέρασε από έναν νεροχύτη γεμάτο με ανατριχιαστικές κούκλες σε έναν άλλο τρομακτικό χαρακτήρα, ο οποίος έδειξε το διπλανό δωμάτιο. Μέσα ήταν ένα γιγάντιο τρομακτικό μωρό που καθόταν δίπλα σε μια κούνια.

Κιμ Καρντάσιαν

Κιμ Καρντάσιαν

Κιμ Καρντάσιαν

H ίδια μοιράστηκε μια τελευταία ματιά στο στοιχειωμένο αρχοντικό: ένα πάρτι τσαγιού πήγε στραβά…. Η over-the-top σκηνή ήταν διακοσμημένη με ψεύτικες αράχνες όλων των μεγεθών που κρέμονταν από ιστούς αράχνης απλωμένους στους τοίχους και κρυστάλλινο πολυέλαιο.

Παχύς ιστός αράχνης κρέμονταν επίσης πάνω από το ροζ σετ τσαγιού και τα αρτοσκευάσματα εμπνευσμένα από λουλούδια, συμπεριλαμβανομένου ενός κέικ τεσσάρων στρώσεων με ένα μεταλλικό κρανίο. «@kimkardashian μαμά της χρονιάς», έγραψε η Howard.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Την Παρασκευή, η Kardashian έδειξε το στοιχειωμένο σπίτι της στο φως της ημέρας στο δικό της Instagram Story. Στην είσοδο του σπιτιού της υπήρχαν δύο δέντρα γεμάτα με διάφορα σώματα και πρόσωπα από σκελετούς, με φρεσκοσκαμμένο χώμα διακοσμημένο με δεκάδες κοκάλινα χέρια που απλώνονταν από το έδαφος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bo: «Έχουμε 18 χρόνια διαφορά με την τώρα σύντροφό μου»

Her News b

Εύη Βατίδου: Στις Κάννες με τον σύντροφο της Ηλία Κωνσταντίνου – Φωτογραφίες

HerNews ka

Άρης Τσάπης: Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

HerNews ka