HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μάρω Λύτρα: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη, δεν θα βοηθήσει κανέναν στην καριέρα του»

Η Μάρω Λύτρα μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τα επαγγελματικά της, την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό της και για το Fame Story.

Η τραγουδίστρια, που πλέον ακολουθεί άλλο επάγγελμα μιλά για την καριέρα της.

«Δουλεύω ως νοσηλεύτρια στον Καναδά και κάνω κάποιες εμφανίσεις με κάτι παιδιά που είναι μουσικοί και είναι φίλοι μου. Ήταν δύσκολο για εμάς που βγήκαμε από ένα παιχνίδι να μας σεβαστούν επειδή γίναμε τόσο διάσημοι, τόσο γρήγορα. Ένιωσα μία συμπεριφορά σαν “δεν είσαι τίποτα εσύ που είσαι από ένα παιχνίδι”, άλλα δεν ήμουν μόνο η Μάρω από το Fame Story. Όταν ήρθε η κρίση στην Ελλάδα, από εκεί που τραγουδούσαμε 5 βράδια, ξαφνικά έγιναν δυο. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι για έμενα αυτό και γύρισα», είπε αρχικά η Μάρω Λύτρα.

«Όταν έφυγα από την Ελλάδα έπαθα κατάθλιψη. Μου λείπουν οι πίστες, οι fans μου, μου λείπουν όλα. Την αγαπούσα πολύ αυτή τη δουλειά. Θα μου άρεσε να γυρίσω στην Ελλάδα, άλλα με διαφορετικές συνθήκες. Θα ήμουν πιο έξυπνη αυτή τη φορά. Ένα παιδί με ακολουθούσε παντού και άλλαξε το όνομα του σε Λύτρα», είπε αρχικά η Μάρω Λύτρα.

«Έχουν γραφτεί πάρα πολλά άσχημα για έμενα. Κάθε τρεις μέρες με βγάζανε έγκυο. Κάποια στιγμή είχαν γράψει ότι έχω αυτοκτονικές τάσεις», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Fame Story.

«Μου στέλνουν αποσπάσματα από το Fame Story. Δεν θα ήθελα να χάνονται τα παιδιά όπως γίνεται σε άλλα παιχνίδια. Θεωρώ ότι τα παιχνίδια όπως το Fame Story είναι για τους κριτές, για να γίνουν πιο διάσημοι. Χρησιμοποιούν τα παιδιά για τη βραδιά του live και μετά χάνονται», υποστήριξε.

Για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Κώστα Καραφώτη:

«Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη, δεν θα βοηθήσει κανέναν στην καριέρα του, άλλα θα κολλήσουν όλοι στο “ειδύλλιο”. Όταν ήμουν στο Fame Story έκλαιγα γιατί είχα χάσει τον πάτερα μου και έβαζαν ότι έκλαιγα για τον οποιονδήποτε», κατέληξε η Μάρω Λύτρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Πλούταρχος: Οι κρίσεις στον γάμο του – “Η Μαρία έμπλεξε με δύσκολο άνθρωπο”

Her News

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Όταν έμαθα τι έγινε με τον Αλέξη Γεωργούλη κατάλαβα ότι πιάστηκε κορόιδο»

HerNews ka

Χωρισμός «βόμβα» στο Sex & the City – Ο νέος συμπρωταγωνιστής της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Her News