HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Περικλής Κονδυλάτος: «Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Έχουμε χάσει το μέτρο»

Ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» που σίγουρα θα σχολιαστούν.

Συγκεκριμένα ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για το body shaming και τα κιλά μιας γυναίκας λέγοντας μεταξύ άλλων «Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο».

«Οι Ελληνίδες δεν έχουν πλέον την αίσθηση του μέτρου. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη»,ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Και πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω. Πρέπει να βγει κάποιος με θάρρος και να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε».

«Έχουμε χάσει το μέτρο και καλώ τον κόσμο που έχει τις ίδιες απόψεις με μένα περί αισθητικής και πολιτισμού να μη φοβάται να βγει και να μιλήσει. Δεν θα μας αντιστρέψουν τα σωστά που ξέρουμε. Το σωστό είναι ένα, είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί», τόνισε κλείνοντας ο σχεδιαστής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό!

Her News b

Δανάη Μπάρκα: Ανανεώνει στο MEGA – Η ανακοίνωση του καναλιού

HerNews ka

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν θέλω να πω κάτι για τη σύντροφό μου, είμαι καλά και φαίνεται»

Her News b