HerNews.gr
Ελλάδα

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: «Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός από την σειρά “Εραστής δυτικών προαστίων”

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Εραστής δυτικών προαστίων», Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, «έφυγε» από τη ζωή και η είδηση σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας υποδύθηκε στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» τον αδερφό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και εκτός από ηθοποιός είχε υπάρξει ενδυματολόγος, σκηνογράφος και σκηνοθέτης.

Πέθανε ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, αδερφός της «Λίζας» στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων»Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο», έγραψε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Λίγο αργότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να αποχαιρετήσει και εκείνος τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα με μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία αποκάλυψε πως ο 48χρονος ηθοποιός έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στο τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ πάνω από 2.700 οδηγοί το πρώτο επτάμηνο του 2022

Her News

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη: «Όταν σκοτώθηκε ο Άλκης Καμπανός, έκλαιγε και έλεγε πώς θα ζήσει αυτή η μάνα»

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον θάνατο του 33χρονου στην Κρήτη από ναυτική φωτοβολίδα

HerNews ka