HerNews.gr
Διεθνή

Sophie Turner: Το καυτό φιλί στη μέση του δρόμου με τον πρώην της Μαρίας-Ολυμπίας

Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» , Sophie Turner έχει προκαλέσει το διαδίκτυο με την πρόσφατη απόδρασή της στην Πόλη της Αγάπης.

Η Turner εθεάθη να μοιράζεται ένα παθιασμένο φιλί με τoν Βρετανό αριστοκράτη Peregrine Pearson , λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή Joe Jonas.

Το φιλί της Sophie Turner με τον Pearson στο πεζοδρόμιο στο Παρίσι

Η φωτογραφία του φιλιού αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από τη Sun το απόγευμα της Τρίτης.

Μάρτυρες μίλησαν με το μέσο και περιέγραψαν τη συνάντησή τους λεπτομερώς, αναφέροντας ότι έφτασαν μαζί στο σημείο συνάντησης με σοφέρ κοντά σε σταθμό του Παρισιού.

Ο Pearson, ευγενικός στον τρόπο του, έβγαλε το καπέλο του και έσκυψε για ένα παθιασμένο φιλί. Μετά την αγκαλιά τους, οι δυο τους πήραν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι επανενώθηκε αργότερα στο Stade de France της πόλης , όπου η Sophie αποκάλυψε το τρόπαιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι.

Ποιος είναι ο Peregrine Pearson;

Ο Pearson , ο 4ος Viscount Cowdray , είναι ένας Βρετανός αριστοκράτης του οποίου η οικογένεια έχει μια περιουσία που φέρεται να αξίζει πάνω από 272 εκατομμύρια δολάρια.

Χώρισε τους δρόμους του με την πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, την κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, τον Σεπτέμβριο. Ο χωρισμός της Sophie Turner με τον Joe Jonas συνέβη τον ίδιο μήνα.Η πριγκίπισσα Μαρία - Ολυμπία εύχεται χρόνια πολλά στον αριστοκράτη σύντροφό της Peregrine Pearson - οι γλυκές φωτό | eirinika.gr

Ο Peregrine Pearson , ο οποίος μένει σε μια πολυτελή κατοικία 9,6 εκατομμυρίων δολαρίων στο Τσέλσι του Δυτικού Λονδίνου , επέστρεψε αργότερα στο σπίτι κρατώντας μια βαλίτσα. 

Η σύνδεση της Sophie Turner με τον Peregrine Pearson παραμένει γρίφος. Ενώ και οι δύο ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram , η προέλευση της σχέσης τους παραμένει τυλιγμένη στο μυστήριο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας William: To συγκινητικό γράμμα προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισαβετ

HerNewskl

Σάνα Μαρίν : Πάρτι μέχρι τελικής πτώσης για την ανανεωμένη και χωρισμένη πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας

HerNews ka

Για ποιο λόγο η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είχε επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα;

HerNews ka