HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ekaterina Litvinova: «Παίρνω πάρα πολλά θετικά μηνύματα. Κάποιοι μου στέλνουν ότι τους έβγαλα από την κατάθλιψη»

Η γνωστή influencer με καταγωγή από τη Ρωσία, η οποία έχει κατακτήσει το ελληνικό TikTok, μίλησε για τα social media και την προσωπική της ζωή.

«Είμαι από τη Ρωσία και ήρθα να σπουδάσω στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στην σχολή Θεατρικής Τέχνης. Διάλεξα την Ελλάδα γιατί είχε θάλασσα. Ξεκίνησα το TikTok μέσα στην καραντίνα, ήταν πάρα πολύ περίεργο τότε. Μου αρέσει πάρα πολύ το TikTok, λατρεύω να κάνω βίντεο. Παίρνω πάρα πολλά θετικά μηνύματα. Κάποιοι μου στέλνουν ότι τους έβγαλα από την κατάθλιψη, ότι τους φτιάχνω τη μέρα», λέει και συμπληρώνει:

«Όλοι με ξέρουν όπου και να πάω, νιώθω ότι δε θα μου συμβεί κάτι. Μια φορά είχε έρθει η μαμά μου από τη Ρωσία και βγάλαμε 500 selfie με τον κόσμο. Η μαμά μου αισθάνθηκε αμήχανα, είπε ‘δεν ξαναπάω βόλτα μαζί σου’».

Η δημοφιλής TikToker μίλησε και για την γνωριμία με τον σύζυγό της.

«Βγάζω χρήματα από το TikTok. Γνώρισα τον άντρα μου μέσω του Facebook, μου έστειλε μήνυμα και βγήκαμε να πιούμε μια ζεστή σοκολάτα. Μου άρεσε και τον πήρα. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και σχεδόν 7 χρόνια. Τον αναγνωρίζουν και αυτόν στον δρόμο. Μια φορά πήγε στο βενζινάδικο και μια κοπέλα τον ρώτησε ‘είσαι ο ελληνικός άντρας;’».

Νεότερα Άρθρα

Η ΕΡΤ υποδέχεται τη Χριστίνα Βίδου

Her News

Sex Education: Πάτα το play στο Netflix οπωσδήποτε

Her News

Στηβ Μιλάτος: Μιλά για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και για την «κόντρα» της με την Κατερίνα Καινούργιου

HerNews ka