HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελεονώρα Μελέτη: Η ευχαριστήρια ανάρτηση για την Κατερίνα Γκαγκάκη – «Έκλαψα πολύ ακούγοντάς την»

Το πρωί της Πέμπτης 2/11 η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», όπου μίλησε για το bullying που δέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη την περίοδο του «Πρωινού Καφέ».

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την Κατερίνα Γκαγκάκη από τα Instagram Story της με μια μακροσκελή ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Κατερίνα Γκαγκάκη για την ειλικρινή τοποθέτηση και την εύστοχη ανάλυσή της. Για εμένα αυτό ονομάζεται «δικαίωση», «ανακούφιση», «θεραπεία». Η Κατερίνα αναφέρεται στην περίοδο του «Πρωινού Καφέ» όχι στην εκπομπή ή στο κανάλι, και ναι ο «τύπος» είναι κακοποιητής. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, συνεργάτες αυτών. Θα κρατήσω αυτή την εξομολόγηση και θα το κλείσω εδώ. 

Ας πάρουμε την ουσία και ας εστιάσουμε σε αυτό. Εκεί έξω το ίδιο βιώνουν χιλιάδες άλλοι χωρίς να έχουν μια Κατερίνα να μιλάει για αυτούς και να τους υπερασπίζεται, αλλά και χωρίς να έχουν τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που είχα εγώ να μπορέσω να το σταματήσω.

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να νιώσω καλύτερα και πολλή θεραπεία. Συχνά αισθάνομαι πως ακόμα δεν νιώθω τελείως καλά. Κι αν αυτό ισχύει για μένα ισχύει και για τους άλλους. Ωστόσο, χάρη σε αυτή την τραυματική εμπειρία είδα τι θέλω να είμαι και πως δεν θέλω να γίνω. Και αν αυτό ισχύει για μένα, ισχύει και για τους άλλους. Έκλαψα πολύ ακούγοντάς την και την ευχαριστώ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρίνα Πατούλη: «Δε μίλησα με τη Δέσποινα Βανδή…”

Her News b

Τριαντάφυλλος: “Μουτσινά, νομίζω ότι θα γυρίσω τη μπιφτέκα και θα έρθω”

Her News

Michele Morrone: Δείτε το πρώτο μήνυμα που έστειλε στις Ελληνίδες θαυμάστριές του για τα MadWalk 2023

HerNews ka