HerNews.gr
Διεθνή

Μπρουκ Σιλντς: Εγκαταλείπει το μπότοξ στα 58 της – «Φοβάμαι να μην δε μοιάζω με τον εαυτό μου»

Η Μπρουκ Σιλντς μίλησε για τη θρυλική καριέρα και τη ζωή της με το περιοδικό Glamour αφού ανακηρύχθηκε μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού για το 2023 και μαζί με κουβέντα για το μόντελινγκ, την υποκριτική και τη μητρότητα, μοιράστηκε την αναζωογονητική της φιλοσοφία για τη γήρανση.

Η σταρ του «Pretty Baby», 58 ετών, ομολόγησε ότι δεν ήταν λάτρης των ενέσιμων, μοιράζοντας ότι τα προηγούμενα αποτελέσματα της την έκαναν να νιώθει διαφορετικός άνθρωπος.

«Είμαι υπέρ οποιουδήποτε από όλα αυτά, αν γίνεται πραγματικά για τον εαυτό σου, για τους σωστούς λόγους, και σου δίνει ένα επίπεδο αυτοπεποίθησης που χρειάζεσαι», είπε όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις της για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Μπρουκ Σιλντς

Ενώ η ίδια είπε ότι «είδε ότι δίνει στις γυναίκες τέτοια αυτοπεποίθηση», αισθάνεται επίσης ότι «είναι εύκολο να κατέβεις στην κλίση του να το παρακάνεις».

«Φοβάμαι μην δε μοιάζω με τον εαυτό μου. Τις φορές που έχω κάνει μπότοξ, καταλήγω με αυτό το Spock eye και λέω, “Δεν μοιάζω με τον εαυτό μου”. Αλλά θα κάνω Fraxels και ό,τι νεότερο είναι, και θα το δοκιμάσω», είπε, προσθέτοντας, «απλά δεν θέλω να μη μοιάζω με τον εαυτό μου».

Μπρουκ Σιλντς

Ωστόσο, σκέφτηκε ότι το 2023, «Υπάρχουν όλο και περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις από ποτέ. Γιατί κυνηγούν τη νεότητα. Δεν θέλω να κυνηγήσω τη νεότητα. Θέλω να κυνηγήσω τώρα».

Μπρουκ Σιλντς

Η Μπρουκ Σιλντς η οποία φορούσε ένα μαύρο σακάκι Saint Laurent και παντελόνι στο εξώφυλλό της, μίλησε επίσης για τις κόρες της Rowan Henchy, 20 και Grier Henchy, 17, που φορούσαν τα ρούχα της τα τελευταία χρόνια, λέγοντας ότι την έκανε «να νιώθει υπέροχα», ειδικά επειδή «Δεν ονειρευόμουν ποτέ ότι θα ήθελαν να φορέσουν» τα παλιά της πράγματα.

«Αν είχα προσπαθήσει να τους πω τι να φορέσουν, θα είχαν θυμώσει τόσο πολύ μαζί μου και θα είχαν πει «μαμά, αυτό είναι περίεργο», είπε στο Glamour. «Αλλά και οι δύο κατέβηκαν εν αγνοία μου, στο κέδρινο ντουλάπι όπου είναι όλα τα “αρχεία” μου και τα σώματά τους τώρα ήταν όπως ήταν το σώμα μου παλιά, και τους ταίριαζαν γάντι».

«Απλώς νόμιζα ότι θα πίστευαν ότι είμαι ντεμοντέ και δεν είμαι κουλ», συνέχισε.

Rowan Henchy, Brooke Shields

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Αγόρασε το κολιέ από αμέθυστο της πριγκίπισσας Νταϊάνα για 200 χιλιάδες δολάρια

HerNews ka

Αιματοχυσία σε Walmart των ΗΠΑ: Διευθυντής πυροβολούσε υπαλλήλους – Έως και 10 οι νεκροί

Her News

Τα συγκινητικά «ευχαριστώ» Τούρκων προς την Ελλάδα

HerNews ka