HerNews.gr
Αφιερώματα

Οι μεγαλύτερες αποκαλύψεις από το νέο βιβλίο της Britney Spears

«Για πολύ καιρό, ένιωθα αποκομμένη από τη ζωή μου, από την ικανότητά μου να ενεργώ, από τη γυναίκα μέσα μου. Τώρα όμως επέστρεψα». Με αυτή τη φράση ολοκληρώνει η Britney Spears το νέο της βιβλίο, “The Woman in Me”.

 Σε αυτή τη συγκινητική μαρτυρία, η Britney Spears ανατρέχει στο ταξίδι της στον ανελέητο κόσμο της ποπ, στην πανταχού παρουσία της στα μέσα ενημέρωσης (με τις καλές και τις κακές πλευρές της), στα προβλήματα ψυχικής του υγείας και στα δεκατρία χρόνια κηδεμονίας που του είχαν στερήσει πρόσβαση στο τηλέφωνό της και την ελευθερία να οδηγεί το αυτοκίνητό της.

Η παιδική ηλικία της Britney Spears δεν ήταν καθόλου ειδυλλιακή

Το βιβλίο ξεκινά με την παιδική της ηλικία. Από την αρχή, η Britney περιγράφει τις θυελλώδεις σχέσεις που δηλητηρίαζαν την οικογενειακή της ζωή. Κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, οι γονείς της μάλωναν συχνότερα επειδή ο πατέρας της, Jamie Spears , ήταν αλκοολικός. «Μόλις έπινε, γινόταν πολύ άσχημος. Μεθούσε μέχρι που δεν ήταν πλέον σε θέση να χρησιμοποιήσει τον εγκέφαλό του, μετά εξαφανιζόταν για αρκετές μέρες στη σειρά».

Η μουσική ήταν ένας τρόπος απόδρασης

Η Britney λέει ότι η επιθυμία της να ασχοληθεί με τη μουσική τροφοδοτήθηκε από την επιθυμία της να ξεφύγει από τη ζωή του σπιτιού της, καθώς και από τη μικρή πόλη στην οποία ένιωθε παγιδευμένη. «Μόλις έμεινα μόνη, το μυαλό μου πλημμύρισε από προβλήματα και άγχος . Η μουσική έβαλε τέλος σε αυτόν τον θόρυβο του παρασκηνίου. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση και μου επέτρεψε να πω και να κάνω αυτό που ήθελα. Το τραγούδι δημιούργησε ένα πέρασμα ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, ανάμεσα στον κόσμο όπου ζούσα και σε αυτόν που ήθελα να ζήσω».

Britney Spears Shares NSFW Instagram Photo – Billboard

Έκανε έκτρωση αφού έμεινε έγκυος στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Σε όλα τα κεφάλαια, η Britney επιστρέφει στην πολύ δημοσιοποιημένη σχέση της με τον Justin Timberlake στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι της ήταν άπιστος. «Ο Justin με απάτησε πολλές φορές», έγραψε, παραδεχόμενη ότι τον είχε απατήσει και εκείνη μια φορά, με τον χορευτή Γουέιντ Ρόμπσον. Το κομβικό σημείο ήταν η εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας . «Ήταν μια έκπληξη, αλλά για μένα δεν ήταν μια τραγωδία. Ο Justin, από την άλλη, δεν ήθελε αυτό το μωρό. Μου είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι, ότι ήμασταν πολύ μικροί… Οπότε δέχτηκα να μην το κρατήσω. Η άμβλωση είναι κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να επιλέξω μόνη μου, αλλά δεδομένων των περιστάσεων, αυτό κάναμε». Λίγο αργότερα, η Britney μίλησε για το πώς ο Justin Timberlake τελείωσε τη σχέση τους, ενώ βρισκόταν στη μέση των γυρισμάτων του βίντεο ” Overprotected (Darkchild Remix) “.

Η Μadonna της έδινε συμβουλές

Μετά τον χωρισμό της με τον Justin Timberlake , η Britney ένιωθε χαμένη και σε κατάθλιψη. «Όταν με άφησε, ήμουν συντετριμμένη». Αναζητώντας υποστήριξη, η νεαρή σταρ έγινε φίλη με τη Madonna. «Αυτή η εμπιστοσύνη που μου έδωσε με βοήθησε να αλλάξω την οπτική μου για πολλά πράγματα. Είχα χαθεί, χρειαζόμουν συμβουλές και κάποια στιγμή η Madonna με σύστησε στην Καμπάλα και μετά μου έδωσε ένα μπαούλο γεμάτο βιβλία για να μάθω πώς να προσεύχομαι. Μου εξήγησε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να φροντίσω την ψυχή μου, οπότε αυτό προσπάθησα να κάνω. Μου έδειξε πόσο δυνατή ήταν και λειτούργησε ως πρότυπο για μένα». Αμέσως μετά, το δίδυμο συνεργάστηκε στο άλμπουμ Me Against the Music.

Ο 55ωρος γάμος της στο Λας Βέγκας με τον Jason Alexander ήταν απλώς «λίγη αθώα απόλαυση»

Το 2004, η Britney παντρεύτηκε τον Jason Alexander , τον παιδικό της φίλο, κατά τη διάρκεια ενός αυτοσχέδιου ταξιδιού στο Λας Βέγκας. Ο γάμος τους διήρκεσε μόλις 55 ώρες πριν ακυρωθεί και ρέει πολύ μελάνι. «Οι άνθρωποι με ρωτούν αν τον αγαπούσα, οπότε επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρη: όχι, αυτός και εγώ δεν ήμασταν καθόλου ερωτευμένοι. Ειλικρινά, ήμουν ιδιαίτερα μεθυσμένη εκείνη τη μέρα και νομίζω ότι βαρέθηκα τη ζωή». Θυμάται την αντίδραση των γονιών της, οι οποίοι πήραν την κατάσταση πολύ στα σοβαρά για εκείνη. «Έκαναν πολλά από αυτή την αθώα μικρή ευχαρίστηση. Η οικογένειά μου εμφανίστηκε σαν να ξεκίνησα τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Ο γάμος της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν έληξε επειδή τον ‘χάλασε’ η φήμη

Η Britney ισχυρίζεται ότι ο Κέβιν Φέντερλαϊν , με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2004 έως το 2007, είχε εμμονή με την καριέρα της, φτάνοντας στο σημείο να αρνηθεί να τη δει κατά την ηχογράφηση του σόλο άλμπουμ της. «Αυτός και οι φίλοι του ήταν πάντα ψηλά και ένιωθα ότι ήμουν εμπόδιο. Δεν ήμουν πλέον καλεσμένη στα πάρτι τους. Καθώς απομακρυνόταν, είπα μέσα μου ότι ίσως όλα τα παντρεμένα ζευγάρια ήταν έτσι… Ο Κέβιν ούτε καν με έβλεπε πια, έκανε σαν να μην υπάρχω. Έχω δει τη φήμη και τα χρήματα να καταστρέφουν πολλούς ανθρώπους. Και είχα πολύ χρόνο για να δω την επίδραση που είχε πάνω του». Η Britney γράφει επίσης ότι ήταν συχνά μόνη στο σπίτι με τα παιδιά τους . «Είχα αυτά τα μωρά μέσα μου για πολύ καιρό και έκανα πολλές θυσίες. Έκανα τα πάντα για να σώσω τον γάμο μας».

Britney Spears - latest news, breaking stories and comment - Evening Standard

Έπασχε από περιγεννητική και επιλόχεια κατάθλιψη

Η Britney , η οποία είχε δύο παιδιά με τον Κέβιν Φέντερλάϊν, είναι ανοιχτή για το πόσο δύσκολες ήταν και οι δύο εγκυμοσύνες για εκείνη. Και ακόμη περισσότερο όταν ο γάμος της διαλύθηκε κάτω από το έξαλλο βλέμμα των παπαράτσι. «Το να γίνεις μητέρα υπό τόση πίεση, είτε στο σπίτι είτε οπουδήποτε αλλού, ήταν πολύ, πολύ πιο δύσκολο από ό,τι περίμενα. Σήμερα, συνειδητοποιώ ότι υπέφερα από σοβαρή επιλόχεια κατάθλιψη . Ομολογώ, ένιωθα ότι δεν θα τα κατάφερνα. Έκανα αυτά τα δύο παιδιά το ένα μετά το άλλο. Οι ορμόνες μου ήταν στα άκρα. Είχα γίνει εξαιρετικά κακή και ελεγκτική… Δυστυχώς εκείνη την εποχή δεν συζητούνταν τόσο πολύ για την ψυχική υγεία όσο σήμερα. Ελπίζω ότι όλες οι μέλλουσες μητέρες που διαβάζουν αυτές τις γραμμές και που περνούν μια δύσκολη στιγμή θα αναζητήσουν βοήθεια το συντομότερο δυνατό… Επειδή, σήμερα, ξέρω ότι είχα σχεδόν όλα τα συμπτώματα της περιγεννητικής κατάθλιψης: θλίψη , άγχος , κούραση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Aniston: 10 facts για την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό που σήμερα έχει γενέθλια!

HerNews ka

Σαν σήμερα – Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης: Το χρονικό του τέλους μιας Αυτοκρατορίας

Her News b

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ζωή του έγινε ταινία

Her News b