HerNews.gr
Beauty

Το μακιγιάζ ματιών Halo είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε—Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

Η τεχνική υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά πρόσφατα, έχει κάνει μια μεγάλη αναβίωση. Και δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας makeup artist για να αποτυπώσετε αυτήν την τάση. Στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά προϊόντα για να αναδείξετε αυτή την εύκολη εμφάνιση.

Τι είναι το μακιγιάζ ματιών Halo;

Το halo eye look είναι εκεί όπου υπάρχει μια φωτεινή λάμψη στο κέντρο που έρχεται σε αντίθεση με ένα βαθύτερο smokey eye , δημιουργώντας ένα εφέ στο επίκεντρο. Το μακιγιάζ ματιών Halo είναι το σημείο όπου χρησιμοποιείς μια σκούρα σκιά ματιών στις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες του ματιού με μια φωτεινή, αστραφτερή απόχρωση στη μέση του ματιού.

Τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα Halo Eye Makeup Look

Πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε το halo eye makeup look των ονείρων σας, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή μακιγιάζ σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

  • Μια παλέτα σκιών ματιών με πολλές ματ αποχρώσεις 
  • Μια αστραφτερή σκιά ματιών (μπορεί να είναι λαμπερή και pigmented ή περισσότερο σαν τοπ)
  • Ένα καλό primer ή βάση για σκιές ματιών.

Πώς να δημιουργήσετε ένα Halo Eye Makeup Look

Βήμα 1: Εφαρμόστε primer

Φροντίστε να ξεκινήσετε με ένα primer ώστε να κρατήσετε σταθερές τις σκιές και να αυξάνετε την ικανότητά σας να αναμειγνύετε. Σίγουρα, αυτό είναι ένα βήμα που μπορείτε να παραλείψετε, αλλά οι σκιές έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να φθαρούν αν το κάνετε.

Βήμα 2: Ξεκινήστε με τις ματ σκιές σας

Χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο πινέλο σκιάς για να απλώσετε μια σκούρα, ματ σκιά ματιών στο βλέφαρό σας στο εξωτερικό 1/3 και στο εσωτερικό 1/3 του ματιού – αφήνοντας το μεσαίο 1/3 μεταξύ τους ανοιχτό. Για αυτό το βήμα, δώστε προσοχή στο σχήμα του ματιού σας και φέρτε τη σκιά μέχρι την πτυχή ή την κόγχη των ματιών σας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μικρό μολύβι ή ένα πινέλο για σβησίματα για να επαναλάβεις αυτή τη διαδικασία και κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες σου.

Κοντινό πλάνο με ένα halo eye makeup look σε αποχρώσεις του τιρκουάζ, μπλε, ασημί και μωβ

Βήμα 3: Blend, blend, blend

Τώρα ήρθε η ώρα για το blending κομμάτι αυτού του διασκεδαστικού eye look. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο ανάμειξης για να εφαρμόσετε μια μεσαία ματ απόχρωση με μια κίνηση του “υαλοκαθαριστήρα” μπρος-πίσω στην πτυχή ή την υποδοχή του ματιού σας. Αυτό θα βοηθήσει να αναμειχθούν οι άκρες του σκούρου χρώματος που εφαρμόσατε πρώτα. Χρησιμοποιήστε το μικρότερο πινέλο για σκιές ματιών σας και λίγη από τη μεσαία ματ απόχρωση για να αναμειγνύετε και τις άκρες της σκούρας σκιάς κάτω από τα μάτια σας

Βήμα 4: Προσθέστε το shimmer σας

Το shimmer κάνει ένα halo eye, επομένως είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ακριβώς τη σωστή ποσότητα και, το πιο σημαντικό, στο σωστό μέρος. Για να ολοκληρώσετε τις σκιές, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό, επίπεδο πινέλο σκίασης για να βάλετε τη γυαλιστερή απόχρωση που έχετε επιλέξει ακριβώς στο ανοιχτό κέντρο του βλεφάρου σας, φέρνοντάς την μέχρι την περιοχή της πτυχής όπως ακριβώς κάνατε με την πιο σκούρα σκιά σας. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό μολύβι ή ένα blend πινέλο για να γεμίσετε το κέντρο και κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες σας.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αφέλειες: 5 ιδέες για να τις υιοθετήσετε, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο

HerNewskl

Kaia Gerber: Το χτένισμά της είναι το ιδανικό για όλα τα party girls

HerNews ka

70s is back: Η απόλυτη τάση στα μαλλιά

Her News