HerNews.gr
Διεθνή

Rosalia: Ο λόγος που χώρισε με τον Rauw Alejandro – «Είδε κάτι που την σόκαρε»

Ο χωρισμός του Rauw Alejandro και της Rosalia άφησε τον κόσμο σε σοκ. Το ζευγάρι φαινόταν πολύ δεμένο, τόσο πολύ που είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα του μόλις λίγους μήνες πριν. Όμως ο έρωτάς τους…. ίσως δεν ήταν τόσο δυνατός ή τουλάχιστον η επιθυμία να συνεχίσουν να τον τρέφουν, γιατί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και δεν βρέθηκαν ποτέ ξανά μαζί.

Ακόμα κι έτσι, κανείς από τους δύο δεν ήθελε να εξηγήσει τι είχε συμβεί, πέρα ​​από τη διαβεβαίωση ότι δεν υπήρχαν απιστίες.Rosalía and Rauw Alejandro's Relationship Timeline

Αργότερα, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με στίχους αφιερωμένο αποκλειστικά στον μουσικό. Αλλά δεν ξαναβρέθηκαν ποτέ, τουλάχιστον από όσο είναι γνωστό. Και η Nuria Marin, παρουσιάστρια του προγράμματος Telecinco «Socialite», θέλησε να εξηγήσει την εκδοχή των γεγονότων που της είπαν.

«Μου είπαν κάτι, αλλά δεν μπορώ να το πω γιατί το άτομο που έχει τις πληροφορίες δεν ήθελε να το πει δημόσια», είπε ο δημοσιογράφος στο podcast «Querido Hater», του YouTuber Malbert.

Are Rosalía and Rauw Alejandro Engaged? Fans Seem to Think So – The A-List  Hype

Γιατί χώρισαν η Rosalia και ο Rauw Alejandro;

Ο Malbert διαβεβαίωσε τότε ότι είχε επίσης κάποιες πληροφορίες. «Έχει ειπωθεί ότι, υποτίθεται, είναι ετεροφυλόφιλος. Είναι πιθανό ότι μια πιθανή αμφιφυλοφιλία του Rauw Alejandro ήταν το έναυσμα για τον χωρισμό;». Και, ως απάντηση, η Nuria Marin είπε: «Μου είπαν ότι η Rosalia είδε κάτι που δεν περίμενε και ότι δεν μπορούσε να πιστέψει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη εμφάνισή του λίγο πριν την επέμβαση προστάτη – Στο πλευρό του η Καμίλα

HerNews ka

Caitlyn Jenner: Μιλά για πρώτη φορά για το sex tape της Kim Kardashian

HerNews ka

Τζάρεντ Λέτο: Μιλάει για την περίοδο που έπαιρνε ναρκωτικά – «Το πήρα για μια βόλτα και μετά με πήγε μια βόλτα»

HerNews ka