HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη εμφάνισή του λίγο πριν την επέμβαση προστάτη – Στο πλευρό του η Καμίλα

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασίλισσα Καμίλα φωτογραφήθηκαν να οδηγούνται στο Αμπερντίν το πρωί της Παρασκευής 19/1 πριν από την επίσκεψη του μονάρχη στο νοσοκομείο που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ο βασιλιάς, ο οποίος βρισκόταν στο ιδιωτικό του σπίτι Birkhall στο Aberdeenshire, ετοιμάζεται για μια διορθωτική διαδικασία αφού διαγνώστηκε με καλοήθη διευρυμένο προστάτη.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, σε έναν άνευ προηγουμένου διπλό βασιλικό φόβο για την υγεία, ανακοίνωσε τα νέα την Τετάρτη μόλις 90 λεπτά αφότου τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον αποκάλυψαν ότι η Κέιτ Μίντλετον είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και θα περνούσε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Ο 75χρονος Κάρολος, ο οποίος ανέβηκε στο θρόνο πριν από 16 μήνες και έκανε τη στέψη του στο Αβαείο του Γουέστμινστερ τον περασμένο Μάιο, θα εισαχθεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα.

Χθες, η Καμίλα είπε ότι ήταν «καλά» και «ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά». Ήταν σε μια ατομική επίσκεψη στην Πινακοθήκη του Αμπερντίν για να ανοίξει το νέο της Safe Space, μια πρωτοβουλία για την παροχή βοήθειας και καθοδήγησης σε άτομα εάν υποψιάζονται ότι κάποιος ζει με ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Ερωτηθείσα για τον Βασιλιά η Καμίλα απάντησε: «Είναι καλά, ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά».

Η Καμίλα εμφανίστηκε ευδιάθετη, υιοθετώντας την προσέγγιση διατήρησης της ψυχραιμίας και συνέχισης που συχνά συνδέεται με την αείμνηστη βασίλισσα.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ είναι το δεύτερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που υποβλήθηκε σε ιατρική επέμβαση αυτόν τον μήνα.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι ο βασιλιάς Κάρολος «αναζήτησε θεραπεία για έναν διευρυμένο προστάτη».

«Η κατάσταση της Αυτού Μεγαλειότητας είναι καλοήθης και θα πάει στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για διορθωτική διαδικασία», προσθέτει η δήλωση.

Το παλάτι σημειώνει επίσης ότι ο διευρυμένος προστάτης είναι «κοινός με χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο», φαινομενικά για να αποφευχθεί η πρόκληση σοβαρής ανησυχίας για την κατάσταση του Καρόλου.

Kate Middleton

Τα νέα για τις δυσκολίες υγείας του βασιλιά Καρόλου έρχονται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά».

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, προτού επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της», ανέφερε μια δήλωση εκ μέρους της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Εξέλιξη σοκ: Και ο βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο για επέμβαση προστάτη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bianca Censori: Η σύζυγος του Kanye West κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη του Chicago σε πάρτι στο Μαϊάμι

HerNews ka

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη για τον θάνατο του εγγονού του – Πέθανε από υπερβολική δόση

HerNews ka

Sia: Δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι για 3 χρόνια μετά το διαζύγιο της

HerNews ka