HerNews.gr
Ελλάδα

Δείτε πότε πέφτει η «Black Friday» και η «Cyber Monday» για φέτος

Με ένα δεκαήμερο προσφορών που ξεκίνησε ήδη, το λιανεμπόριο θα προσπαθήσει να ζεστάνει την αγορά η οποία υπό το βάρος των πληθωριστικών πιέσεων είναι παγωμένη, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους για μια ευρεία γκάμα κατηγοριών σε πολύ καλύτερες τιμές.

Στην ίδια λογική, πολλές επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες τη διαφήμιση της Black Friday η οποία φέτος είναι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά και της Cyber Monday, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

How Emotional Shopping Can Benefit You | AISPI

Στην αιχμή των προσφορών βρίσκονται τα προϊόντα τεχνολογίας με τις αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών να πρωτοστατούν στις προωθητικές δράσεις, προσφέροντας στους καταναλωτές, μεταξύ άλλων, ευέλικτες λύσεις πληρωμής. Εντατικές διαφημιστικές εκστρατείες έχουν ξεκινήσει και οι αλυσίδες οικιακού εξοπλισμού ενώ περαιτέρω ενίσχυση των πωλήσεών τους αναμένουν χιλιάδες μικρά καταστήματα που πραγματοποιούν πωλήσεις μέσω των marketplaces.

Ερχονται Black Friday και Cyber Monday | StoNisi.gr

Προετοιμάζοντας κατάλληλα το έδαφος, πολλές εμπορικές επιχειρήσεις ρίχνονται στη μάχη των προσφορών με προκρατήσεις αλλά και προσφορές τόσο μέσα από το ψηφιακό κανάλι όσο μέσα από τα φυσικά καταστήματα με στόχο να ρευστοποιήσουν εποχικά προϊόντα και να «γεμίσουν τα ταμεία» τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κλειστά & αύριο καταστήματα και τράπεζες στην Αττική -Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Her News b

Μάνδρα: Αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν μοναχές να εκκενώσουν μοναστήρι – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

HerNews ka

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Τι κατέθεσε η ψυχολόγος Άλκηστη Ηγουμενάκη

Her News