HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Φοξ: Γράφει για την αποβολή, τον εθισμό στον έρωτα, τη δυσπιστία και πολλά άλλα στο “Pretty Boys Are Poisonous”

Η Μέγκαν Φοξ μοιράζεται όσο ποτέ άλλοτε τους προσωπικούς της αγώνες με αγάπη, πόθο και θλίψη.

Στην πρώτη της συλλογή ποιημάτων, «Pretty Boys Are Poisonous», που κυκλοφορεί τώρα, η Μέγκαν Φοξ δίνει στους θαυμαστές μια γεύση από τις πιο ιδιωτικές, σκοτεινές σκέψεις της, αποκαλώντας τον εαυτό της «απελπιστικά ρομαντική ανοιχτή πληγή ανθρώπου».Μια φωτογραφία του Machine Gun Kelly και της Megan Fox

«Αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν σε μια προσπάθεια να αφαιρέσουν την ασθένεια που είχε ριζώσει μέσα μου εξαιτίας της σιωπής μου. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανδρών, το σώμα μου πονάει από το να σηκώσω το βάρος των αμαρτιών τους», εξήγησε σε δήλωσή της η Μέγκαν Φοξ.

«Η ελευθερία μου ζει σε αυτές τις σελίδες και ελπίζω ότι τα λόγια μου μπορούν να εμπνεύσουν άλλους να πάρουν πίσω την ευτυχία και την ταυτότητά τους χρησιμοποιώντας τη φωνή τους για να φωτίσουν ό,τι έχει θαφτεί, αλλά δεν έχει ξεχαστεί, στο σκοτάδι».

Αν και η Μέγκαν Φοξ δεν αναφέρει κανέναν από τους προηγούμενους ή τους σημερινούς εραστές της ονομαστικά, πολλά από τα ποιήματα φαίνεται να είναι γραμμένα για τον αρραβωνιαστικό της Μασίν Γκαν Κέλι και εμπνευσμένα από τα σκαμπανεβάσματα που αντιμετώπισαν από τη σύζευξη τον Μάιο του 2020.Μια φωτογραφία της Μέγκαν Φοξ και του Machine Gun Kelly

Διάφορα αποσπάσματα του βιβλίου αναφέρονται σε έναν «32χρονο ναρκισσιστή», την «αληθινή αγάπη, δίδυμη φλόγα» του συγγραφέα και έναν «ευσυνήθιστο ροκ σταρ» που προσποιείται ότι έχει «καλές» προθέσεις.

«Είσαι ένας εθισμός που καμία ποσότητα προσευχών δεν θα θεραπεύσει ποτέ», λέει ένα ποίημα, με τίτλο «Ένα όμορφο αγόρι είναι ένα θανατηφόρο ναρκωτικό», φαινομενικά μια κλήση στη λεζάντα «Πονεμένα όμορφο αγόρι» που χρησιμοποιούσε η Φοξ για να δηλώσει την αγάπη της για το Μασίν Γκαν Κέλι μέσω Instagram τον Αύγουστο του 2020.

«Με σκοτώνεις, αλλά η καρδιά μου δεν θα σε παρατήσει».

Ο 33χρονος MGK έκανε πρόταση γάμου στη Μέγκαν Φοξ τον Ιανουάριο του 2022, με τους δυο τους να συνεχίζουν να επιδεικνύουν το πόσο ερωτευμένοι είναι σε κάθε τους εμφάνιση.

Το ζευγάρι πυροδότησε φήμες χωρισμού τον Φεβρουάριο του 2023, όταν η ηθοποιός έσβησε όλες τις φωτογραφίες της με τον αρραβωνιαστικό της από το Instagram της – και απενεργοποίησε προσωρινά τον λογαριασμό της – μετά από μια αναφερόμενη λογομαχία που έγινε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Super Bowl LVII στην Αριζόνα.

 Λίγες μέρες αργότερα, ωστόσο το ζευγάρι φέρεται να συμφιλιώθηκαν και έκτοτε είναι δυνατοί.

Εν τω μεταξύ, τα δύο τελευταία ποιήματα, με τίτλους «Εγώ» και «ΙΙ», παραπέμπουν στη θλίψη για μια σπαρακτική αποβολή.

«Υπάρχει υπερηχογράφημα δίπλα στο κρεβάτι σου, 10 εβδομάδες και 1 ημέρα… πιστεύεις ότι αν μπορούσε, θα είχε αφήσει ένα σημείωμα αυτοκτονίας;» γράφει η Μέγκαν Φοξ.

«Αλλά τώρα πρέπει να πω αντίο. Κλείνω τα μάτια μου και φαντάζομαι να σε κρατάω σφιχτά στο στήθος μου καθώς σε ξεσκίζουν από μέσα μου», συνεχίζει, με μια εικονογράφηση μιας γυναίκας που κρατά ένα μωρό να εμφανίζεται στην τελευταία σελίδα του βιβλίου. «Θα πληρώσω οποιοδήποτε τίμημα, πείτε μου παρακαλώ, ποια είναι η λύτρωση για την ψυχή της;»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Adele: Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα του συντρόφου της Rich Paul

HerNews ka

Madonna: Σοκάρει με την αποκάλυψή της – «Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ»

HerNews ka

Βρετανία: Βαρυχειμωνιά με τρίωρα μπλακ άουτ το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου

Her News b