HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Mente Fuerte: «Ας δώσει τόπο στην οργή ο Light, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μεγάλος άνθρωπος»

Ο Μente Fuerte μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και στην Σοφία Ραπτοπούλου για την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στον Light, για την προσωπική του ζωή αλλά και για τη Δανάη Μπάρκα και τα όσα είχαν συμβεί με τις εκατέρωθεν δηλώσεις τους.

«Κάποια σχόλια του Light είναι λίγο άστοχα. Έχω διαφορετική άποψη. Η δική μου άποψη είναι ότι όλα τα παλιά κομμάτια και γενικά η παλιά μουσική, μας βοήθησε να κάνουμε την καινούργια οπότε πρέπει να γνωρίζουμε. Αλλά αν δεν θες και δεν σου αρέσει, δεν είναι αναγκαστικό. Δεν συμφωνώ με όλα όσα έχει πει ο Light. Ας δώσουμε τόπο στην οργή, είναι ένας μεγάλος άνθρωπος πρέπει να σεβαστούμε την ηλικία του», δήλωσε αρχικά ο Mente Fuerte.

Έπειτα αναφερόμενος στην Δανάη Μπάρκα δήλωσε: «Ήμουν πολύ ξεκάθαρος. Εμένα πρoσέβαλε αυτό που είπε. Τώρα να το ξανά αναλύσουμε όλο αυτό δεν υπάρχει λόγος. Είναι κάτι που πέρασε. Πραγματικά δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο».

 «Δεν υπάρχει λόγος να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όταν θα έχω σχέση, θα το μάθετε», δήλωσε κλείνοντας ο Mente Fuerte.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπέσσυ Αργυράκη: «Διάβασα ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παντρεύονται»

Her News

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν νομίζω να με ξαναδείτε τηλεοπτικά. Δεν το σκέφτομαι τώρα και μετά θα είμαι πολύ μεγάλη»

Her News

Γιάννης Βαρδής: Η σχέση με τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή – «Μέχρι τότε ήμασταν δυο ξένοι»

Her News