HerNews.gr
Διεθνή

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Πάουλα Μπαντόσα απαντά σε όσους λένε ότι του καταστρέφει την καριέρα – «Δεν είναι ανθρώπινο αυτό που κάνουν»

Η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά και εξίσου τενίστρια, Πάουλα Μπαντόσα, μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «El Pais» σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, η Πάουλα Μπαντόσα απάντησε και στα σχόλια που γράφουν ότι καταστρέφει την καριέρα του Στέφανου Τσιτσιπά τονίζοντας ότι είναι πάντα δίπλα του και πως τέτοια δημοσιεύματα επηρεάζουν τη σχέση τους.

«Με έχει πληγώσει αφάνταστα αυτό γιατί κατά την διάρκεια του τραυματισμού μου, έχω αφιερώσει όλο μου τον χρόνο στο να τον υποστηρίξω. Και οι δύο αγαπάμε το τένις και ο Στέφανος δουλεύει πολύ σκληρά. Είμαστε στην ίδια σελίδα όσον αφορά τους στόχους που έχουμε θέσει. Μιλάμε συνεχώς για το τένις και βοηθάμε ο ένας τον άλλο.

Όπως έχετε δει, έχω πάει σε αγώνες να τον υποστηρίξω, ή στο γυμναστήριο να τον βοηθήσω, σεβόμενη πάντα την ομάδα του και τους ανθρώπους του. Κι αυτός με έχει υποστηρίξει με τον τραυματισμό μου και όταν τα διαβάζουμε όλα αυτά, μας επηρεάζουν», δήλωσε αρχικά η Πάουλα Μπαντόσα.

Grand slam στην καψούρα από τον Τσιτσιπά - Δεν κρύβει τον έρωτά του για την Πάουλα Μπαντόσα

Και πρόσθεσε: «Ορισμένες στιγμές ο κόσμος δείχνει να μην καταλαβαίνει πως αυτά που γράφει και λέει, επηρεάζουν μία σχέση ή εσένα τον ίδιο. Καταλαβαίνω ότι είμαστε δημόσια πρόσωπα, αλλά στην τελική είμαστε δύο παιδιά 25 ετών με ευαισθησίες.

Είναι μία αγνή σχέση που μεγαλώνει και το να βγαίνει κόσμος και να λέει πράγματα, είναι πολύ σοβαρό γιατί καταστρέφουν καριέρες. Καριέρες ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να κάνουν αυτό που κάνουν. Δεν είναι ανθρώπινο αυτό που κάνουν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H Άμπερ Χερντ δεν το βάζει κάτω. Τι ζητά από τον Τζόνι Ντεπ;

Her News b

Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που αποκάλυψε τη διάγνωσή του ενώ η Κέιτ την κράτησε κρυφή

HerNews ka

Dakota Johnson: Είναι ήδη αρραβωνιασμένη με τον Chris Martin εδώ και 6 χρόνια!

HerNews ka