HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε πως αποκάλεσε τον Στέλιο Κουδουνάρη

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα καθώς σε λίγες ημέρες ξεκινούς τα γυρίσματα για το “My Style Rocks” όπου και θα είναι μια από τους κριτές.

Κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, η Σοφία Χατζηπαντελή συνάντησε την κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” και τον Ηλία Σκουλά όπου και μίλησε για τον ρόλο της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Καλώς σας βρήκα. Ό,τι θα κάνω εδώ, θα είναι καλό. Εγώ άκουσα αυτές τις φήμες και δεν μπορώ να σας πω ότι θα το κάνω ή όχι. Εγώ άκουσα για αυτό το πρόγραμμα πριν από δύο μήνες και τώρα κυριολεκτικά βλέπω κάθε επεισόδιο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα με δείτε σε αυτό το πρόγραμμα, αλλά θα με δείτε και σε άλλο. Πέρυσι δεν το έβλεπα, αλλά πριν 2-3 μήνες το είδα και είμαι obsessed» αποκάλυψε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Αυτός ο κριτής, ο Στέλιος Κουδουνάκης, Κουδουνάρης, είναι Κυπραίος και ο μπαμπάς μου κάνει παρέα με τον αδερφό του μπαμπά του, είμαστε σαν συγγενείς», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή μπερδεύοντας το επίθετο του σχεδιαστή.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Αυτή είναι τόσο όμορφη, αυθεντική. Την έβλεπα στο πρόγραμμα. Δεν την γνώρισα ποτέ μου. Νομίζω ότι είναι θετική και δυναμική και μου αρέσουν αυτά τα πράγματα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι αδερφοί Διονυσίου στο «MEGA Καλημέρα»: Διηγούνται άγνωστες ιστορίες για τον πατέρα τους Στράτο Διονυσίου

Her News b

Έλενα Χριστοπούλου: Οι σχέσεις που την πλήγωσαν και ο λόγος που δεν έκανε παιδιά – «Μετανιώνω»

Her News

Σίσσυ Φειδά: «Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική»

Her News