HerNews.gr
Διεθνή

Kourtney Kardashian: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει σπίτι με το νεογέννητο αγοράκι της

Η πλέον μαμά τεσσάρων παιδιών, Kourtney Kardashian,  φωτογραφήθηκε φεύγοντας από το Ιατρικό Κέντρο του Λος Άντζελες την Τρίτη ενώ φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου, ένα πουλόβερ με φερμουάρ και ασορτί καπέλο μπέιζμπολ.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία που εξασφάλισε το TMZ , εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού ενός πολυτελούς μαύρου οχήματος ενώ ο Travis Barker, ο οποίος φορούσε επίσης ολόμαυρα, τους έβγαλε από το νοσοκομείο.

Από τη φωτογραφία, δεν είναι σαφές εάν ο νεογέννητος γιος τους, ονόματι Rocky 13 Barker , ήταν μαζί τους.

Η τελευταία εξέλιξη έρχεται μια μέρα αφότου ο Travis Barker εθεάθη να φτάνει στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες για να επισκεφτεί τον νεογέννητο γιο του, ο οποίος γεννήθηκε μόλις πριν από τρεις ημέρες , και τη σύζυγό του. 

Μετά την είδηση ​​της γέννησης του Rocky, ένας γνώστης του ζευγαριού είπε στο People ότι η Kourtney Kardashian είναι «πάνω από το φεγγάρι» και «αισθάνεται τόσο ευλογημένη» για την νέα προσθήκη στην οικογένειά τους.

«Είναι χαρούμενη που μπορεί να αγκαλιάσει το αγοράκι της τώρα», πρόσθεσαν.

Παρά τα νέα, το ζευγάρι δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει δημόσια την άφιξη του γιού τους.

Μετά από χρόνια φιλίας, τα νέα για το ειδύλλιο της Kourtney και του Travis έσκασαν τον Ιανουάριο του 2021.

Έγκυος η Kourtney Kardashian

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Οκτώβριο του 2021 μετά από μια έκπληξη στην παραλία υπό το φως των κεριών στο Montecito της Καλιφόρνια.

Παρά το γεγονός ότι μόλις αρραβωνιάστηκαν, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι ήθελε να προσπαθήσει για ένα παιδί κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν του επιτυχημένου σόου του Hulu «The Kardashians» και κατέγραψε τον αγώνα τους να συλλάβουν επίσης.

Αλλά μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες και κάνοντας παύση στα σχέδιά τους για το μωρό, η Kardashian ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος σε μια συναυλία των Blink-182 στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο. Εκείνη την ώρα, κρατούσε μια χάρτινη πινακίδα από το κοινό που έγραφε, «TRAVIS IM EGNANT».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lily Collins: “Χρησιμοποιούσε άσχημες λέξεις για το ντύσιμο μου. Με αποκαλούσε πόρνη”

HerNewskl

The Weeknd: Ανακυρήχθηκε ως ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης από τα ρεκόρ Γκίνες

HerNews ka

Λονδίνο: Χάος απο τις απεργίες στο μετρό -Παρέλυσε η πόλη

Her News