HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Λιάγκας: “Μαλλιά κουβάρια” με την Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα – «Κατιναριό»

Μια ακόμη κόντρα ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής 10/10 στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Κατερίνας Καινούργιου.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο οποίος βρισκόταν στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο προκειμένου να παρακολουθήσει τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, συγγενείς της κατηγορουμένης του επιτέθηκαν λεκτικά με όλο το σκηνικό να προβάλλεται ζωντανά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Την ώρα που διαδραματιζόταν το περιστατικό, η δημοσιογράφος από την εκπομπή «Super Κατερίνα» Ελισάβετ Οικονόμου, προσπαθούσε να βάλει στο αυτί του Πέτρου Κουσουλού το κινητό τηλέφωνο για να μιλήσει με την Κατερίνα Καινούργιου με τον ίδιο να αρνείται, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος φανερά ενοχλημένος διέκοψε τη σύνδεση.

«Μην το κάνετε αυτό είναι ντροπή, είναι ντροπή. Είναι ντροπή όλο αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή! Πάρτε το! Δεν θέλω αυτή τη δημοσιογραφία! Πάρτε το! Παρακαλώ πολύ πάρτε το!

Όλο το ξεφτιλίκι αυτό! Να πάνε να του χώνουνε μικρόφωνα, τηλέφωνα δεν το δέχομαι εγώ! Πάρτε το δικό σας! Δεν θέλω αυτή την τηλεόραση. Κόντρες έριδες και κατιναριό! Να το κάνουν άλλοι, όχι εγώ!», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Την ίδια ώρα η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον αέρα της εκπομπής της: «Μιλούσε σε άλλο κανάλι, συμβαίνουν κι αυτά. Ήταν ζωντανή σύνδεση; Δεν το κατάλαβα παιδιά, δεν είναι σωστό για τους άλλους, εντάξει. Με συγχωρείτε λίγο παιδιά! Ψυχραιμία και πάνω! Δεν το κατάλαβα ότι ήταν σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους. Συγγνώμη ζητάω και από τον Γιώργο Λιάγκα και από τον συνάδελφο. Δεν το κατάλαβα ότι ήταν live, συγγνώμη!»

«Μπήκαμε σφήνα στο live του άλλου και μη φανώ και αγενής μέσα σε όλα ξανά. «Να πούμε όμως και την αλήθεια. Έδινε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό… και ξαφνικά όταν έγινε το ξέσπασμα, πήγαν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Οπότε σεβόμαστε αυτό και ζητάμε συγγνώμη, δεν το γνώριζα», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της, δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι»

HerNews ka

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Her News b

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αποκάλυψαν εάν σκοπεύουν να αποκτήσουν τρίτο παιδί

HerNews ka