HerNews.gr
Ελλάδα

Εύη Βατίδου: «Έχω σοκαριστεί και προσπαθώ να ξεπεράσω αυτό που συνέβη»

Η Εύη Βατίδου μίλησε στο LIVE NEWS για το περιστατικό το οποίο αφορά τη σύλληψή της καθώς φέρεται να καταδίωξε και να εμβόλισε μηχανή το βράδυ του Σαββάτου.

Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην περιοχή της Γλυφάδας. Ακολουθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους με τον μοτοσικλετιστή να πλησιάζει το γκρι τζιπ και να σπάει – όπως καταγγέλλεται- τον καθρέφτη του αυτοκινήτου με το κράνος του.

Ο 59χρονος στη συνέχεια επιχειρεί να απομακρυνθεί από το σημείο με την Εύη Βατίδου να βάζει μπρος και να ακολουθεί τη μηχανή για να την σταματήσει όσο καλεί αλλεπάλληλα την Αστυνομία.

Η Εύη Βατίδου μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Είδα μόλις τη δήλωση του αντίδικου μια αυτό που θέλω να πως είναι πως ότι λέμε πρέπει να το αποδεικνύουμε. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αλέξη Κούγια και τους αστυνομικούς. Εγώ πιστεύω στη δικαιοσύνη.  Έχω σοκαριστεί και προσπαθώ να ξεπεράσω αυτό που συνέβη. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά τον  έχουν δει να κατεβαίνει με κράνος», είπε αρχικά.

«Ήρθε από το παράθυρο, ευτυχώς δεν βγήκα από το αυτοκίνητο. Αρχίζει να κοπανάει το τζάμι και να με βρίζει. Εγώ του έλεγα ‘’ποιος είναι;’’. Ξαφνικά με βιαιότητα μου σπάει τον καθρέπτη και τότε ανεβαίνει γρήγορα στη μηχανή και φεύγει και εγώ τον ακολουθώ. Δεν τους ακούμπησα εγώ με το αμάξι. Την αστυνομία την είχα καλέσει πάνω από 16 φορές. Κάλεσα τον Αλέξη και μετά τον γιο μου, ο οποίος ήταν κοντά στο σημείο. Πρώτα ήρθε το ΕΚΑΒ. Εγώ βγήκα  κατευθείαν να δω εάν είναι καλά η γυναίκα. Εκείνος συνέχιζε να λέει τα δικά του», είπε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το “αντίο” του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Her News b

Γιώργος Τράγκας: Ο γιος του, Γιάννης, πούλησε τη βίλα στη Μύκονο – Το ιλιγγιώδες ποσό που έλαβε

Her News

Επίδομα παιδιού 2023: Πότε θα πάρουν χρήματα οι δικαιούχοι

Her News