HerNews.gr
Ελλάδα

Αντώνης Καργιώτης: Πράξη ανθρωπιάς και συμπαράστασης για την οικογένειά του από την Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ & τον Γιώργο Βάλλη

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών Cpt. Γιώργος Βάλλης, προχώρησε σε μια κίνηση για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη.

Μία γενναιόδωρη πράξη μέσω του εράνου που πραγματοποιήθηκε, μια σημαντική βοήθεια για την οικογένεια όπου το έχει ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές ενώ απονεμήθηκε και μια τιμητική πλακέτα εις μνήμη του εκλιπόντος, την οποία παρέλαβε και ανέλαβε να παραδώσει ο εκπρόσωπος δικηγόρος της οικογένειας.

«Είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας όπου με τέτοια τραγικά ναυτικά συμβάντα δεν πρέπει να μένουν μόνοι τους. Είναι μια κίνηση και μια ενέργεια να δώσει το δυνατό παρών ότι όλοι οι Έλληνες ναυτικοί δεν είναι το ίδιο.

Οι αξιωματικοί και τα πληρωματα είναι εκείνοι που διασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβαινόντων στα ταξίδια τους, εγγυώνται την άνεση του ταξιδιού καθώς και τις υπηρεσίες τους όπου τους ζητηθεί και χρειαστεί και είναι αυτοί που δίνουν το χέρι να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τα μικρά παιδιά, δίνοντας αγάπη μια αγκαλιά και πολύτιμη βοήθεια να αισθανθούν ασφαλής και άνετοι στο ταξίδι τους οι επιβάτες», τόνισε ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ Γιώργος Βάλλης.

Τέλος ακολούθησε ένας ανοιχτός διάλογος του προεδρείου με όλα τα μέλη της ένωσης για επίλυση προβλημάτων και μελλοντικές δράσεις της ένωσης.

Ακολούθησε η βράβευση του Υφυπουργού Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη για την έμπρακτη στήριξη του στο χώρο και στα πληρώματα των σκαφών καθώς και διάλογος για το φλέγον ζήτημα που αφορά τα πληρώματα και το κλάδο για την φορολόγηση των ναυτικών στα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής, όπου ελπίζουμε σύντομα να έλθει η επίλυση του.

Τέλος ακολούθησε ένας ανοιχτός διάλογος του προεδρείου με όλα τα μέλη της ένωσης για επίλυση προβλημάτων και μελλοντικές δράσεις της ένωσης.

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάμος: Στην κορυφή των ελληνικών προορισμών για τους Σουηδούς

HerNews ka

Νέα Χαλκηδόνα: Οικοδόμος επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή που τον είχε προσλάβει

Her News

Το Μέγαρο Μαξίμου έστειλε βιβλία λογοτεχνίας στην Τήνο για τους νέους του νησιού

Her News