HerNews.gr
Παιδί

Η Dior κυκλοφόρησε την πιο «ακριβή» σειρά περιποίησης δέρματος για μωρά

Η εταιρεία πολυτελούς μόδας, αρωμάτων και αξεσουάρ κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα σειρά βρεφικής περιποίησης, την Baby Dior , η οποία διαφημίζεται ως «μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης δέρματος για μικρά παιδιά».

Η σειρά είναι ένας επανασχεδιασμός της σειράς βρεφικών αρωμάτων της μάρκας που κυκλοφόρησε αρχικά το 1970, σύμφωνα με την κυκλοφορία, και έρχεται ως συλλογή τεσσάρων τεμαχίων.

BABY DIOR - Μια σειρά περιποίησης δέρματος για παιδιά

Πρώτον, ένα «αρωματικό νερό» — που ονομάζεται «Bonne Étoile» — πωλείται για 230 δολάρια είτε σε παστέλ ροζ ή πράσινο μπουκάλι μέντας και διαθέτει νότες από αχλάδι, άγριο τριαντάφυλλο και λευκό μόσχο. Στη συνέχεια, μια ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα , Le Lait Très Tendre, πωλείται στην τιμή των 115 δολαρίων και έχει άρωμα αχλαδιού.

Στη συνέχεια, η σειρά περιλαμβάνει το La Mousse Très Fondante (95 δολαρίων), έναν αφρό καθαρισμού προσώπου, σώματος και μαλλιών που, σύμφωνα με τη Dior, θα «μετατρέψει το τελετουργικό του μπάνιου του μωρού σε μια πολύτιμη στιγμή», καθώς και το L’eau Très Fraîche (95 δολαρίων), ένα νερό καθαρισμού για το οποίο η Dior λέει ότι «αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι εμποτισμένο με εκχύλισμα λουλουδιών μολόχας».

Μιλώντας με το Women’s Wear Daily (WWD) , ο Francis Kurkdjian, διευθυντής δημιουργίας αρωμάτων του Dior, είπε στο δημοσίευμα ότι ήταν από καιρό θαυμαστής της προηγούμενης σειράς βρεφικών προϊόντων.

BABY DIOR - Μια σειρά περιποίησης δέρματος για παιδιά«Όταν μπήκα στον Dior τον Οκτώβριο του 2022, ένα από τα έργα που είχα στο μυαλό μου ήταν να επισκεφτώ ξανά το Baby Dior», είπε. «Ο Christian Dior αφύπνισε την παιδική του ηλικία πολλές φορές ως μια πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Το άρωμα και η σειρά βρεφικής φροντίδας διακόπηκαν και ήμουν πρόθυμος να το επαναφέρω στη ζωή ως φόρο τιμής».

Έτσι, μετά από συνάντηση με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Baby Dior, Cordelia de Castellane, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι μοιράζονταν ένα παρόμοιο όραμα για την αναζωογόνηση της συλλογής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

«Συζητήσαμε αμέσως… να εργαστούμε μαζί για να ξαναχτίσουμε αυτό το σύμπαν», είπε ο Kurkdjian. «Το Baby Dior γεννήθηκε εκείνη την ημέρα».

Τα προϊόντα Baby Dior είναι προς το παρόν διαθέσιμα για αγορές μέσω Διαδικτύου και σε επιλεγμένες μπουτίκ Baby Dior και Parfums Christian Dior.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σημάδια ότι η ψυχική υγεία του παιδιού σας κινδυνεύει

Her News

Τα μυστικά για το σωστο άλλαγμα πάνας στο μωράκι σας

Her News

Ορθορεξία και εφηβεία: Μήπως η επιλογή υγιεινής διατροφής γίνεται εμμονή;

Her News