HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Τσολάκη: «Πολλοί παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση δεν έχουν πτυχίο δημοσιογραφίας»

Η Ελένη Τσολάκη σχολίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 13/11 μέσα από την εκπομπή της «Πρωινό ΣουΣου», τις δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφορικά με τους παρουσιαστές των τηλεοπτικών εκπομπών που δεν είναι δημοσιογράφοι.

Μετά την προβολή των συγκεκριμένων δηλώσεων, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη σχετικά με όσους αναλαμβάνουν τον ρόλο της παρουσίασης και είτε ανήκουν σε άλλο κλάδο, είτε δεν κατέχουν πτυχίο δημοσιογραφίας.

«Καταλαβαίνω αυτό που λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας ότι δεν υπάρχει επάγγελμα παρουσιαστή, δεν κάνεις έναρξη στην εφορία ως παρουσιαστής. Από την άλλη πλευρά, μην τα βάζουμε όλα σε έναν κουβά», δήλωσε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Μην ισοπεδώνουμε και εξισώνουμε την εμπειρία που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στον χώρο με το ότι είναι εύκολο αυτό που κάνουν. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται πάρα πολύ εύκολο αυτό που κάνουμε, σε κάποιους άλλους πολύ δύσκολο», πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη.

«Υπάρχουν άνθρωποι με τόση εμπειρία που δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε. Πολλοί παρουσιαστές – για να μην πω οι μισοί – στην ελληνική τηλεόραση δεν έχουν πτυχίο δημοσιογραφίας. Η ομιλούσα, πρώτη απ’ όλους, δεν έχω τελειώσει κάποια σχολή παρουσίασης ή δημοσιογραφίας κι όμως έχω δουλειά 17 χρόνια. Δεν σημαίνει ότι το κάνω καλά. Μπορεί να το κάνω χάλια και να μην αρέσει σε κάποιους ανθρώπους, είναι απολύτως σεβαστό. Αλλά δεν μπορούμε να τα αφορίζουμε όλα», δήλωσε κλείνοντας η παρουσιάστρια της εκπομπής του Open.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Η «Ελένη» επέστρεψε στο ΜEGA – Πρεμιέρα σήμερα για την «Βασίλισσα» της τηλεόρασης

Her News

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι βρισκόμουν στη σκιά του πάτερα μου»

Her News b

Δημήτρης Φιντιρίκος για Κατερίνα Δαλάκα: «Μετά την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος»

HerNews ka