HerNews.gr
Rainbow

Billie Eilish: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι «έλκεται σωματικά» από τις γυναίκες

Η Billie Eilish αποκάλυψε ότι «έλκεται σωματικά» από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια μιας ειλικρινούς συνέντευξης για το  τεύχος «The Power of Women» του Variety.

Στη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, η τραγουδίστρια του «Bad Guy» αποκάλυψε ότι παρά το ότι ένιωθε μια έλξη προς τις γυναίκες, πάντα ένιωθε σαν να μην ανταποκρίνεται.

«Ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά ότι μπορώ να συσχετιστώ πολύ καλά με τα κορίτσια», είπε η Billie Eilish «Τις αγαπώ τόσο πολύ. Τις αγαπώ σαν ανθρώπους. Με ελκύουν σαν άνθρωποι. Με ελκύουν πραγματικά».

«Έχω βαθιές σχέσεις με τις γυναίκες στη ζωή μου, τους φίλους στη ζωή μου, την οικογένεια στη ζωή μου», συνέχισε. «Με ελκύουν σωματικά. Αλλά με τρομάζουν τόσο πολύ αυτές και η ομορφιά και η παρουσία τους».

Αν και η Eilish δεν διευκρίνισε εάν θα ήταν ανοιχτή ή όχι στο να έχει μια ερωτική σχέση με μια άλλη γυναίκα, έθιξε τον τρόπο με τον οποίο η αυτοπεποίθησή της – ή η έλλειψή της – έχει επηρεάσει την ερωτική ζωή της και την αντίληψή της για τη γυναικεία ηλικία.

«Δεν ένιωσα ποτέ γυναίκα, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου», αποκάλυψε. « Ποτέ δεν ένιωσα επιθυμητή. Δεν ένιωσα ποτέ θηλυκή».

«Πρέπει να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι ένα όμορφο κορίτσι», συνέχισε η Billie Eilish, η οποία χώρισε από τον Jesse Rutherford τον Μάιο.

Μέρος του τρόπου με τον οποίο η Eilish – η οποία διευκρίνισε ότι προσδιορίζεται ως «αυτή» – αντιμετώπισε αυτά τα συναισθήματα ήταν ντυμένη αποκλειστικά με υπερμεγέθη ρούχα για να κρύψει τη σιλουέτα της.

«Δεν προσπαθούσα να κάνω τους ανθρώπους  να μην με σεξουαλοποιούν», εξήγησε. «Αλλά δεν ήθελα οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση στο σώμα μου, ακόμη και οπτικά.

«Δεν ήμουν αρκετά δυνατη και ασφαλής για να το δείξω».«Αν το είχα δείξει εκείνη τη στιγμή, θα ήμουν εντελώς συντετριμμένη αν ο κόσμος είχε πει κάτι», είπε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σούζαν Σάραντον: Εξομολογήθηκε μπροστά στις κάμερες ότι είναι αμφιφυλόφιλη

Her News

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο»

Her News

Δημήτρης Παπάζογλου: Στο σχολείο με φώναζαν «μικρή Λουλού»

HerNews ka