HerNews.gr
Μόδα

Elizabeth Debicki: Φόρεσε το απόλυτο revenge dress στην πρεμιέρα της 6η σεζόν του Crown

Elizabeth Debicki

Η Elizabeth Debicki,  εντυπωσίασε με ένα σέξι φόρεμα που είχε ένα βαθύ ντεκολτέ στην πρεμιέρα του φινάλε της σειράς The Crown στο Λος Άντζελες.

Elizabeth Debicki

Η εμφάνισή της αποτελεί σημαντικό γεγονός, καθώς η έκτη σεζόν της σειράς επικεντρώνεται στη ζωή της πριγκίπισσας Diana, τη γνωριμία και τη σχέση της με τον πρίγκιπα William και τη διάδοχη βασίλισσα Kate Middleton.

Η πρεμιέρα έλαμψε στο Λος Άντζελες, με όλα τα μέλη του καστ να παρευρίσκονται στο κόκκινο χαλί. Η σειρά αναμένεται να αποκαλύψει πολλές στιγμές από τη ζωή της πριγκίπισσας Diana και τη σχέση της με τον πρίγκιπα William και τη δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton.

Elizabeth Debicki: Φόρεσε το απόλυτο revenge dress στην πρεμιέρα της 6η σεζόν του Crown

Η Elizabeth Debicki,  εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί επαναδημιουργώντας το θρυλικό “revenge dress” της πριγκίπισσας. Φόρεσε ένα μικρό μαύρο φόρεμα του οίκου Bottega Veneta, με στενή γραμμή, off-shoulder σχέδιο και κομψό ντεκολτέ.

Το look ήταν minimal, με την Debicki να συνδυάζει το φόρεμά της με ένα ημιδιάφανο μαύρο καλσόν και λιτές, pointed γόβες. Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι δεν φόρεσε κανένα αξεσουάρ ή κοσμήματα, ενώ το beauty look της ήταν φυσικό, σχεδόν στα όρια του “no makeup” look.

Elizabeth Debicki: Φόρεσε το απόλυτο revenge dress στην πρεμιέρα της 6η σεζόν του Crown

Η Elizabeth Debicki αναβίωσε την εμβληματική εμφάνιση της πριγκίπισσας Diana, γνωστή ως “revenge dress”, όταν το 1994 εμφανίστηκε στην Serpentine Gallery. Εκείνη τη στιγμή, ο πρίγκιπας Κάρολος παραδεχόταν μια παράνομη σχέση με την Camilla Parker Bowles. Το μαύρο φόρεμα της Diana έγινε σύμβολο ανεξαρτησίας και δύναμης. Η Debicki, υποδυόμενη πάλι τη Diana, αποτίει φόρο τιμής σε αυτήν την ιστορική στιγμή με το μικρό μαύρο φόρεμά της.

Νεότερα Άρθρα

Christina Aguilera: Φόρεσε φούστα σε σχήμα τσάντας και είναι πραγματικά εντυπωσιακή

HerNews ka

Tote, baguette ή shopper: H τσάντα που θα λατρέψουν τα it girls

HerNewskl

Celia Kritharioti Couture 2023-2024: To πιο εντυπωσιακό fashion show στο Παρίσι

HerNewskl